FOTBAL  »  Superliga  »  S-A INTORS CARTU

Convins de primar prin telefon

Articol de - Publicat marti, 04 martie 2008 00:00

Supărat pe jucători după meciul cu Dinamo, antrenorul Sorin Cârţu a spus că pleacă de la echipă. A discutat cu prietenul său, Gigi Neţoiu în noaptea de sâmbătă spre duminică, după care a plecat acasă la Craiova. Şi-a închis telefonul şi nu a mai vorbit cu nimeni până luni seara. La primul antrenament al Daciei din această săptămână a lipsit. Şi el, şi „secundul” Mircea Irimescu. Luni seara a ieşit să se plimbe prin Craiova şi şi-a deschis telefonul. A vorbit doar cu primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu. „Mă mai gândesc în această noapte dacă revin sau nu la echipă”, i-a spus Sorinaccio primarului.

Convins de primar prin telefon

Marţi dimineaţa primarul a reuşit să-l convingă pe Cârţu să se întoarcă la echipă. „Am discutat cu domnul Cârţu şi am reuşit să-l fac să se răzgândească şi să revină la Dacia. Poate am greşit şi eu pentru că nu am fost mai aproape de echipă, dar de acum înainte lucrurile se vor schimba. Domnul Cârţu va fi mai departe antrenorul Daciei şi sperăm cu toţii să îndeplinim obiectivul de salvare de la retrogradare”, spunea primarul Georgescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  05 Martie 2008, 12:55

e de abia acum o sa retrogradam,ca s-a intors marele antrenor Cartu...

 •  04 Martie 2008, 18:12

.........el tot spera ca il unge gigi principal la dinamo.....

 •  04 Martie 2008, 15:17

probabil ca demisionase mai mult pt replica:"ia uite si taranii astia,s-au invatat,acum vor si doua goluri"

Vezi toate comentariile (3)
Comentează