FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Copos e de vină!"

Articol de , - Publicat sambata, 15 martie 2008 00:00

Fotbaliştii giuleşteni cred că rezultatele slabe se datorează incertitudinii din jurul echipei

Circul continuă în Grant. Ultimatumul pe care Fathi Taher i l-a fixat lui George Copos a expirat ieri şi, deşi Copos a jurat că nu va vinde clubul, omul de afaceri iordanian a declarat că negocierile continuă: "Avocaţii mei au discutat şase ore cu George Copos şi sînt optimist că voi prelua Rapidul"!

Jucătorii acuză situaţia incertă, învinuindu-l pe Copos pentru tensiunea din vestiar. "Ştiu că treaba noastră, a jucătorilor, este să ne pregătim şi să jucăm, însă zvonurile legate de vînzarea clubului creează o presiune în plus. Noi nici nu mai ştim ce să credem. În ziare se tot scrie că domnul Copos vinde clubul, dar nouă nimeni nu ne-a zis nimic. Starea aceasta de nesiguranţă ne afectează", a declarat Daniel Pancu.

Un alt fotbalist rapidist, care a dorit să-şi păstreaze anonimatul, a spus că alb-vişiniii nici nu mai ştiu cine le plăteşte primele: "Vedem prin ziare că domnul Taher a virat banii în contul domnului Copos şi că ne suplimentează cîştigurile. Sîntem cu totul în ceaţă. Pentru a face performanţă e nevoie de linişte, iar în momentul acesta noi nu avem parte de aşa ceva".

3 înfrîngeri şi o victorie au obţinut giuleştenii în 2008

Copos la Pro Rapid
La antrenamentul de ieri, a fost prezent şi patronul rapidist. George Copos a discutat preţ de cîteva minute cu jucătorii pentru a-i convinge că va rămîne în continuare alături de ei. "Trecem printr-un moment foarte greu, de asta am venit la Pro Rapid. Am vrut să-i încurajez înaintea meciului dificil de la Craiova", a spus Copos la Ştirile Sportive ale Antenei 1. Şeful din Grant va însoţi duminică echipa la Craiova.

"Pînă acum, Taher nu a oferit nici o primă. Jucătorii noştri sînt recompensaţi foarte bine de club. Nu sînt eu în măsură să spun dacă domnul Copos vinde sau nu Rapidul"
Constantin Zotta

"Incertitudinea cauzată de Taher şi Copos face rău echipei. Pe George Copos nu-l interesează decît să strîngă o avere cît mai mare"

Dumitru Dragomir

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  15 Martie 2008, 21:22

nu/i prost cine cumpara. dupa fabrici, uzine, minereuri, ce/a mai ramas de furat/de vindut.onoarea?cinstea? brandul rapid?vai de tarisoara asta, ca rapidul nu moare dupa coposul coposilor, cAmpionul minciunilor, tatal lui pinochio

 •  15 Martie 2008, 09:51

S-a lansat W WW.STAGETIME RO Un joc foarte competitiv la care se pot castiga premii daca va doriti asta sau doar o resursa de fun pentru toti ceilalti!

 •  15 Martie 2008, 06:42

FELICITARI ! D-lui Copos O afacere cu profit "RAPID A FOST VINDUT !" Restul sunt can-canuri de-ale D-lui Copos ,...banii deja au fost si numarati si depusi bine si la loc sigur . Multumiti D-lui Taher si uratii sanatate si viata lunga ,sa tina Rapidu' bine !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează