FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVENIA » Reacția celui mai bun jucător dinamovist după încă o înfrângere: "Se vede oboseala! Așteptăm transferurile"

Articol de - Publicat sambata, 24 iunie 2017 14:06

Dinamo a pierdut meciul cu Lokomotiva Zagreb, 0-1, și a ajuns la două înfrângeri în două meciuri, după 1-4 cu NK Osijek. (Vezi detalii)

Atacantul Thaer Bawab a fost cel mai bun jucător al lui Dinamo, deși a jucat doar în prima repriză. Iordanianul a avut multe incursiuni periculoase, a recuperat multe mingi și a avut ocazii la poarta croaților.

"Când pierzi un meci, amical sau oficial, nu te simți bine și te deranjează. Nu e frumos. Trebuie să fim conștienți că e al doilea amical în trei zile.

Am început foarte bine și am dominat. E clar că s-a simțit acumularea fizică și oboseala. Ne-a fost puțin mai greu. Antrenamentele sunt foarte bune, dar sunt și foarte grele.

Sincer nu îmi prea mă simt bine ca vârf împins, dar acestea sunt circumstanțele. Rivaldinho este accidentat. Sunt meciuri amicale, pentru pregătire. Contează să joc. Nu pot spune că prefer să joc acolo, ci în spatele vârfului.

În primul rând și noi, și Mister Contra așteptăm transferuri. Sunt sigur că vor veni", a spus Bawab după meci.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
1550306404988612
Alexandru I. Slabu  •  25 Iunie 2017, 08:01

Obositilor.mai vedeti cum joaca nemtii.etc ...si mi spuneti de ce ny obosesc? ***.nu stiti decat femei . bani.femei.bani. de la astea nu obositi ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovasim
ovasim  •  24 Iunie 2017, 22:35
Postat de burgman pe 24 Iunie 2017, 16:33

Da tie iti place a mea? :-))))

Este imaginea creierului tau....neted de patineaza musca

ovasim
ovasim  •  24 Iunie 2017, 22:33

Dinamo e obosita de 10 ani incoace si singurul ei obiectiv e s-o bata pe STEAUA,e orgasmul lor cand reusesc.Astept cu nerabdare umilintele acestei veri in Europa .... sunt artisti in aceasta privinta.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează