FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență GSP din Spania » Probleme mari pentru FCSB înainte de startul sezonului! Un jucător de bază nu scapă de accidentări

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 13:37

Fundașul Mihai Bălaşa, 23 de ani, nu-şi revine după ultimele accidentări şi ratează startul sezonului şi partida cu Lazio. Tocmai când îl ochise Contra pentru "tricolori"!

Norocul i-a întors spatele lui Mihai Bălaşa! Fundaşul de 23 de ani, despre care unul dintre foştii săi profesori, Gheorghe Hagi, afirma că este un apărător total, ce poate juca pe orice post, merge din accidentare în accidentare şi-a ajuns pacientul numărul 1 al roş-albaştrilor.

Tocmai când intrase în atenţia lui Cosmin Contra, care l-a jucat titular cu Danemarca (1-1) şi i-a dat şi un sfert de oră cu Turcia (2-0). Pe lângă faptul că l-a mai convocat la alte două meciuri, cu Kazahstan şi cu Olanda, când Bălaşa a stat pe bancă. Şi Javi Reyes s-a interesat în Spania de situaţia medicală a fotbalistului.

Primăvară în pericol

Mihai nu-şi revine. Titular în toamnă, căpitan în trei partide ale roş-albaştrilor, Bălaşa a pierdut şi în prima parte a sezonului 5 meciuri în toate competiţiile din cauza unor probleme medicale. De natură musculară în debutul ediţiei, care s-au agravat pe terenul îngheţat de la Botoşani, în luna decembrie a anului trecut, când fotbalistul a ieşit urlând de pe gazon, cu lacrimi în ochi.

Bălaşa începuse normal în cantonamentul din Antalya, mai devreme decât se anticipase, fiindcă dădea semne că este în regulă. După care i-au revenit problemele. A mai efectuat controale medicale la Bucureşti, iar Gigi Becali a fost informat că sunt probleme, de aceea patronul l-a achiziţionat de urgență pe Valerică Găman. Care s-a impus repede şi nu are cum să lipsească din primul "11".

Decizia lui Dică

Bălaşa începuse normal şi-n Spania, doar că iar a fost nevoit să întrerupă antrenamentele cu colegii. Şi de câteva zile face separat, va pierde sigur startul sezonului şi cel puţin primul meci cu Lazio! El n-a jucat în niciun amical al cantonamentelor, iar Nicolae Dică vede în el doar o variantă secundă pentru moment. 

1 gol în 40 de meciuri a înscris pentru Steaua în toate competiţiile

500.000 €a plătit Gigi Becali Romei iarna trecută pentru a-l achiziţiona pe fundaş

1.500.000 €este cota fotbalistului, conform transfermarkt, cea mai mare de când evoluează la seniori

 "Bălaşa nu este refăcut sută la sută, va mai lipsi o perioadă, de aceea Găman va fi sigur titular"Gigi Becali, patron FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
paul801
paul801  •  31 Ianuarie 2018, 14:34

e clar , iar au astia o misiune imposibila ....FSCB - fraudulos in Liga 1 . Rusine GSP !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează