FOTBAL  »  Superliga  »  PATRONUL ARGEŞULUI FACE ACUZAŢII GRAVE ÎNAINTEA MECIULUI DIN GHENCEA

Cornel Penescu: "Steaua ne va fura!"

Articol de , - Publicat sambata, 16 august 2008 00:00

Penescu susţine că "Teo Crăciunescu e omul Stelei", dar Ion Crăciunescu respinge vehement acuzaţiile şi îl pune la zid pe boss-ul din Trivale

Meciul Steaua - FC Argeş, transmis diseară în direct de Antena 1, de la 20:30, a fost încins ieri de finanţatorul grupării din Trivale, Cornel Penescu. Acesta a lansat acuzaţii extrem de dure la adresa arbitrului care va oficia partida, vîlceanul Teodor Crăciunescu.

"Crăciunescu a fost angajatul lui Becali"
"Cineva din FRF mi-a spus să am mare grijă şi să mă aştept la orice, pentru că va fluiera un arbitru care e considerat al Stelei. Eu nu accept să fiu furat, chiar dacă vom evolua pe Ghencea, iar dacă se va întîmpla asta, voi scoate echipa de pe teren!", a tunat Penescu, după care a detaliat. "De ce e al Stelei? Păi, cine e tatăl lui? Ion Crăciunescu, nu? Bun, şi angajatul cui a fost domnul Crăciunescu. Nu cumva al unei persoane pe care o cheamă Becali?", a adăugat finanţatorul piteştenilor, cu trimitere la faptul că, în urmă cu mai mulţi ani, Ion Crăciunescu a lucrat pentru firma fraţilor Ioan şi Victor Becali, verii lui Gigi.

Crăciunescu: "Scenarii bolnave!"
Penescu a primit o replică dură din partea lui Ion Crăciunescu: "Rămîi stupefiat cînd vezi ce scenarii bolnave pot debita unii. Cu Giovanni am fost şi rămîn prieten şi pentru că niciodată nu mi-a cerut vreun favor, indiferent că am fost arbitru, observator sau şef al CCA. Apoi, cum aş putea eu să mă duc la fiul meu şi să-i spun: «Trebuie să greşeşti pentru X sau Y!»? Nu mă pot coborî într-un asemenea hal, iar eu mi-am crescut fiul în singurul spirit pe care îl ştiu, de cinste şi corectitudine".

Dobrin şi "arbitraţi-ne corect!"
Penescu a ţinut şi o conferinţă de presă ieri şi a spus că "ne va arbitra un om de-al Stelei", înainte cu trei ore ca delegarea lui Teodor Crăciunescu să fie anunţată oficial. Întîlnirea cu presa a avut loc într-o sală unde era afişat pe un ecran cît tot peretele mesajul "Vă rugăm, arbitraţi-ne corect!". Mesajul era scris pe un fundal cu însemnele clubului, dar şi cu chipul fostului mare jucător al lui FC Argeş, Nicolae Dobrin.

Trei meciuri, două eşecuri!
Teodor Crăciunescu a arbitrat-o pe Steaua de 3 ori şi o singură dată roş-albaştrii au cîştigat

 

"Domnului Penescu şi altora care fac astfel de afirmaţii le doresc multă sănătate şi numai bine. În rest, nu mă interesează ce zice"
Teodor Crăciunescu, arbitru Steaua - FC Argeş

"Penescu vede numai conspiraţii şi scenarii. Arbitrii l-au dezavantajat de cîteva ori, însă de aici şi pînă la ce spune el e cale lungă"
Gigi Becali, patron Steaua

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (83)
 •  17 August 2008, 12:05

Dupa eliminarea gratuita a lui Kamara ce mai spuneti specialistilor?

 •  17 August 2008, 00:55

Cine esti matale dle Penescu? Cum? Steaua trebuie sa piarda acasa in fata matale? Nu vezi ca esti penibil. Ca ti-a spus tie cineva ca fratii Becali au dat mana candva, undeva cu tatal arbireului. Ce importanta are acest lucru? Matale daca dai mana cu premierul, de maine esti ministrul apararii. Ai atata creier in scofarlie cat are si mingea de fotbal. Eu nu spun ca Steua va castiga sigur. Dar nu pun problema ca matale. Asa ca nu mai debita prostii.

 •  17 August 2008, 00:12

asta seamana cu carpanos din babadag

Vezi toate comentariile (83)
Comentează