FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

“Corupţie în Liga 1”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 iunie 2008 00:00

Mikael Dorsin a mărturisit faptul că jucătorii români de la CFR vorbesc cu dezinvoltură despre meciurile trucate din fotbalul românesc.

Fundaşul Mikael Dorsin (26 de ani) a ieşit din nou la atac. Sue­de­zul a făcut o declaraţie şocantă într-un interviu acordat cotidianului “Afton­bladet”. Fundaşul stînga a dezvă­luit faptul că jucătorii români de la CFR evaluează programul etapelor în funcţie de gradul de corup­ti­bi­li­tate al combatantelor. “Este absurd cum vorbesc jucătorii români de la CFR. Fiind de mai mult timp la echipă, vorbesc despre cum se cumpără tot şi de corupţie. Atunci cînd se uită la programarea meciu­rilor spun: «Meciul ăsta n-o să le pună nici o problemă. Pot fi mituiţi» sau «Meciul ar putea fi dificil. E posibil să nu fie mi­tuiţi»”, a declarat Dorsin.

Suedezul a oferit drept exem­plu şi partida Steaua - Dacia Mio­veni. “Cînd Steaua a jucat retu­rul cu Mioveniul, Dacia a avut brusc în pri­mul unsprezece 5 jucători care nu mai evoluaseră nici un minut în Liga I. Mi s-a părut ciudat acest lucru” , a declarat inter­na­ţio­­nalul suedez. Săptămîna tre­cu­­tă, Dorsin a contestat într-un alt in­terviu metodele de pregătire de la CFR, fiind amendat cu 10.000 de euro şi pus pe lista de trans­feruri.

“Am auzit că sînt antrenori care iau bani de la impresari să favorizeze anumiţi fotbalişti. E un alt lucru ciudat”

“Cînd am auzit de oferta lui CFR am crezut că e o glumă. Ce ştiam despre România? Nimic. Auzisem despre Dracula şi văzusem un documentar despre orfani. Banii m-au convins”

“Se vorbeşte mult despre corupţie şi bani în cadrul ligii. Dacă ai pierdut un meci, imediat apare discuţia dacă arbitrul a fost cumpărat sau nu. Banii guvernează aproape totul aici”
Mikael Dorsin jucător CFR

Pereira a semnat pe 5 ani

Alvaro Pereira, mijlocaşul uruguayan de 23 de ani al lui Argentinos, a sem­nat marţi un contract valabil pe 5 ani cu CFR. Cei de la Cluj refuză momen­tan să oficializeze transferul din cau­za unei înţelegeri cu preşedintele clu­bului argentinian, care vrea să se asigure că şansele sale nu se vor di­minua la alegerile care vor avea loc la Argentinos. “Am avut discuţii cu Pereira, dar încă nu ştiu dacă va sem­na”, a declarat ieri Iuliu Mureşan. CFR va plăti 2,5 milioa­ne de euro pentru mijlocaşul stînga.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
 •  05 Iunie 2008, 11:54

Ce blaturi ma, cu Steaua? Dorsin asta e sigur ungur, se vede si dupa fata. Iar steaua nu a furat niciodata nici un meci. 'there are no american infidels in Baghdad. Never!'.

 •  05 Iunie 2008, 11:10

ce blaturi ale Stelei frate? daca vorbesti de blaturi uita-te la cefere.cu uta,cu gloria bistrita,rapid,dinamo,u cluj. 5 blaturi clare ca buna ziua.Vazute de toata tara. Hai sa fim seriosi. Probabil ca baiatu asta dorsin a si uitat ca a dat gol din offside cu farul si ca alte echipe s-au dat la o parte din fata lor.

 •  05 Iunie 2008, 10:51

nu vad care e atacul....eventual atac a steaua pentru k el vb de ce ziceau jucatorii cfr-ului despre meciurle stelei.....si dak tot e pana acolo nici aia nu poate fi adevarat pentru k nu avea cum sa inteleaga ce vb fiindca e de putina vreme in ro....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează