FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra este gata să se țină de promisiune: "Doamna mea mi-a pregătit fustița!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 12:11

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, este gata să se țină de promisiunea făcută după tragerea la sorți și va purta o fustă dacă FCSB trece de Sporting Lisabona în play-off-ul UEFA Champions League.

"Doamna mea mi-a pregătit deja fustița. Vom vedea dacă va fi colorată sau cu non-culori. Asta e, dacă dăm declarații pe care nu trebuie să le dăm. Am vrut să facem o glumă și acum se ia în serios. Asta e. Suntem oameni serioși. Dacă Steaua trece de Sporting, probabil voi ajunge să port fustă.

Eu nu țin cu nimeni la meciul din Champions League. Țin doar cu Dinamo și, având în vedere ce probleme am, mă gândesc doar la echipa mea", a declarat Cosmin Contra la conferința de presă de dinaintea meciului Dinamo - Sepsi, de luni.

  • FCSB - Sporting Lisabona se joacă miercuri, de la ora 21:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO. și în direct pe TV Dolce Sport și ProTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
mircea_deca
mircea_deca  •  20 August 2017, 17:08

nu mai dati stiri cu contra ,ca ma speriu...................

steaua1986forever
steaua1986forever  •  20 August 2017, 16:36
Postat de samertx pe 20 August 2017, 15:00

Mister, mergem pe bulanul lui Coentrão. Să-i spuneți doamnei să vă calce pantalonul „ la dungă ” pentru declarația de joi. :))

Doamna Laura Andresan e 'doamna' guritei asteia...

khal_37
khal_37  •  20 August 2017, 15:50
Postat de cpt.ahab pe 20 August 2017, 14:35

Ave! Asa este. Gigistii sa ia aminte! Dinamo, Rapid, "U", Petrolul- stari de spirit. Iar in locul gigistilor, n-as mai deschide gura o suta de ani dupa cea mai mare umilinta posibila: vestele alb-rosii! Bine, pentru ei e imposibil sa inteleaga.

,,stari de spirit''...adica sunteti un fel de zei sau super eroi din cartoane animate???Intre timp, ***, petrolachii, defunctii rapidisti sunt doar niste gasti de cartier, niste *** pierde vara fara onoare si caracter, ***...si atentie, pregati-va pungile cu seminte si berea la pet pentru meciul anului din Romania( si pentru Romania), Steaua in fata a 50000 de fani reprezinta Romania in play-off-ul UCL chiar daca ,,cooperativa'' lui anghelache, oprea, ontanu, burleanu si iorgulescu a facut cadou titlul Viitorului...voi ce reprezentati ma samantarilor cu ,,stari de spirit''...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează