FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO 4-1

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // Ion Crăciunescu, verdict categoric la faza contestată de toți dinamoviștii: „Dacă era VAR, era gol valabil, dar și Craiova a avut penalty”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 09:17

Ion Crăciunescu (69 de ani), fost arbitru internațional, a dat verdictul în cele două faze controversate din partida Craiova - Dinamo 4-1, din etapa a 15-a a Ligii 1. 

Dinamoviștii au avut un gol valabil în minutul 11, anulat însă de brigada lui Marius Avram. La cealaltă poartă, oltenii ar fi trebuit să primească un penalty în repriza secundă, însă nici de această dată „centralul” partidei n-a luat decizia corectă. 

„Gol valabil la Moldoveanu! Se dă credit atacantului la o asemenea fază. Dacă era VAR, era gol valabil

Și Craiova a avut un penlaty, ce căuta fundașul dinamovist cu mâna atât de depărtată de corp?”, a spus Crăciunescu, la ex-arbitru internațional, la TV Digi Sport. 

Cele două faze controversate:

  • În minutul 11, la scorul de 0-0, golul dinamovistului Robert Moldoveanu a fost anulat pe motiv de ofsaid. Moldoveanu a reușit să-l învingă cu o lovitură de cap pe portarul Pigliacelli, după o centrare foarte bună a lui Dan Nistor, însă brigada condusă de Marius Avram a dictat ofsaid. 
     
  • În minutul 66, la 3-1, Andrei Ivan centrează, iar mingea sa se duce în brațul lui Mihai Popescu. Avram a lăsat jocul să continue.

Craiova - Dinamo 4-1

Vezi și: 

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // NOTE GSP Din nou circari! 9 dinamoviști au fost corijenți la Severin + Andrei Ivan, cel mai bun de pe teren

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (22)
dansy
dansy  •  07 Noiembrie 2019, 11:16
Postat de xclx pe 05 Noiembrie 2019, 11:06

Dar golul lui Spesi? Ala a fost regulamentar?

Dinamo nu stie sa piarda.Oameni fara caracter!

dansy
dansy  •  07 Noiembrie 2019, 11:13
Postat de Alexandru Chis pe 05 Noiembrie 2019, 11:50

Cat de puternic de impregnat cu "oltenism" este acest Craciunescu! Conform dictonului "nu imi pare rau ca m-a lovit, dar de ce mi-a facut vant!", Craciunescu acrediteaza ideea ca, da!... ***! Craciunescu este lipsit de onestitate precum arbitrul cu acelasi nume care a avut probleme cu o haina de blana primita cadou prin Est! De fapt, la Digi, sunt toti cei care tin cu Craiova, Viitorul si CFR si in subconstient sunt plini de venin cand este vorba de Dinamo sau de Steaua pentru ca, chipurile, sunt echipe care au fost favorizate in alta epoca.

Aiurezi mai baiete sau nu ai habar de nimic!

dansy
dansy  •  07 Noiembrie 2019, 11:10
Postat de cpt.ahab pe 05 Noiembrie 2019, 12:32

Urzică, tu ești?! A fost fault în afara careului, uită-te mai bine, n-o mai ține langa cu penalty-ul!

Bai catelus mai uitate la faza si ai sa vezi ca faultul a fost incercat de Ciubotaru in afara careului dar nu a reusit,apoi prin alunecare si ridicarea piciorului il faulteaza in careu.ASA CA CIOCUL MIC!!! De asemenea uitate la filmarile facute de suporterii si clubul Universitatea Craiova si ai sa vezi ca la golul vostru a fost offside.Nu te mai lua dupa filmerile aranjate de Digi si GSP.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează