FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CRAIOVA // Opinie de Aurelian Botezatu: Bănia e încă „verde”: concluzii înainte de startul play-off-ului

Articol de - Publicat marti, 25 februarie 2020 17:20

OPINIE // Craiova n-are față de titlu în acest moment. Încă! În meciurile din sezonul regulat cu contracandidatele CFR și FCSB, oltenii n-au dat gol și n-au scos nici măcar un punct.

CS Universitatea intră în play-off pe poziția a doua, la numai 3 puncte de liderul CFR după înjumătățire. O diferență ușor recuperabilă, la prima vedere, dar un adevărat munte de urcat în condițiile în care, în drumul spre mult doritul titlu, va întâlni de acum numai crema campionatului. 

Cât de pregătită e Bănia în acest moment pentru a-i detrona pe clujeni s-a văzut și în "șocul" de duminică, de pe "Ion Oblemenco". 

Și-a îmbunătățit substanțial jocul, comparativ cu ceea ce arătase în tur, la Cluj, unde n-a avut măcar un șut pe poartă, dar încă îi lipsește acel sânge rece la finalizare, specific marilor echipe. Altfel spus, este încă verde. 

Aspect pe care-l devoalează și o analiză a Gazetei bazată pe rezultatele înregistrate de olteni în sezonul regulat, cu echipele prezente în play-off alături de ei. 

"Leii" au scos 13 puncte din 10 astfel de partide (golaveraj 17-12). Însă nici măcar o remiză din confruntările cu contracandidatele la titlu, cedând la zero atât în fața CFR-ului (0-2, 0-2), cât și a vicecampioanei FCSB (0-1, 0-2)! 

Există însă și vești bune. Campionatul este o competiție de anduranță. Iar în play-off, prin înjumătățirea punctelor, cărțile se fac practic din nou. 

În plus, intrând de pe locul doi, Craiova va juca returul cu CFR, programat în ultima etapă a play-off-ului, pe "Oblemenco"!

12-6a fost raportul șuturilor la poartă în Craiova - CFR (8-3 cadrate)

Craiova în meciurile cu echipele intrate în play-off: 

  • 0-2 și 0-2 cu CFR
  • 0-1 și 0-2 cu FCSB
  • 1-0 și 0-1 cu Astra
  • 1-1 și 3-1 cu FC Botoșani
  • 3-2 și 3-1 cu Gaz Metan
+5 FOTO
  • Sursă foto: Facebook  Universitatea Craiova

Vezi și: 

STATISTICĂ GSP: Craiova este cea mai atractivă echipă din Liga 1! Ce top este dominat de FCSB + cum a evoluat numărul de spectatori față de sezonul trecut

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  25 Februarie 2020, 20:47

Craiova n-are un management adecvat castigarii unui titlu. Ma si mir cum au ajuns aici cu asa echipa carpita

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  25 Februarie 2020, 19:55

pastram articolul. Cand va castiga Craiova titlul i-l aratam botezatului necunoscut, asa de aducere aminte.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează