FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - CONCORDIA 2-0

Cristi Bălgrădean recunoaște: "Am fost foarte, foarte slabi" » Ce a zis Andrei Ivan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2016 20:05

Cristi Bălgrădean și Andrei Ivan au vorbit după meciul câștigat de CS U Craiova cu Concordia Chiajna, scor 2-0. Primul a recunoscut că echipa sa a făcut un meci foarte prost.

"Am pierdut și nu cred că puteam spera la mai mult azi. Am fost foarte, foarte slabi. Noi am dus echipa în situația asta, noi trebuie să o salvăm.

Va fi un meci de care pe care cu Botoșani. Eu așa cred, nu puteam emite mai multe pretenții azi", a zis Cristi Bălgrădean la Dolce.

"Sunt bucuros că am marcat și că echipa a câștigat. I-am dominat de la început până la sfârșit. Era normal să câștigăm. Erau și ei motivați să câștige.

De la meci la meci numărul suporterilor crește. Suntem bucuroși din punctul ăsta de vedere. Avem speranțe până la ultimul meci că vom merge în Europa League", a zis Andrei Ivan la Dolce. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
valu4ever
valu4ever  •  02 Mai 2016, 17:03

balgradean este un portar foarte,foarte,foarte slab!

381511148721797
Cornel Bilteanu  •  01 Mai 2016, 21:22

Asta chiar e de rasa,,,,,super jucator,,,,,Bancule ,,,,,tu esti super-jucator,,,,,,,,,,sunt care viseaza sa te fure,,,,,

eugen76_pan
eugen76_pan  •  01 Mai 2016, 20:29

plecarile de pe loc ale lui Bancu sunt doar la fotbalisti de rasa./.e ca o motoreta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează