FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Cristi Bălgrădean vrea un start de sezon perfect pentru CS U Craiova: "Vrem 12 puncte în primele 4 etape"

Bălgrădean a jucat 27 de meciuri sezonul trecut pentru CSU
Bălgrădean a jucat 27 de meciuri sezonul trecut pentru CSU

Articol de - Publicat duminica, 05 iulie 2015 00:00

Deși CSU Craiova are parte de un start de sezon foarte dificil, Cristi Bălgrădean spune că oltenii pot lua maximum de puncte.  Elevii lui Cârțu și Săndoi vor începe sezonul cu Botoșani, Dinamo, Astra și ASA Tîrgu Mureș.

- Cristi, cum a fost pregătirea din această vară?
- Și greu, și frumos! Așa este în cantonamente. Muncim, ne pregătim pentru startul campionatului. N-avem mult timp liber la dispoziție, între antrenamente dormim, că sîntem prea obosiți, iar seara abia așteptăm să ne punem iar în pat. E o perioadă grea pentru fotbaliști, dar știți cum se spune: muncim acum ca să ne fie bine în campionat.

- Ce vă doriți de la noul sezon?
- În primă fază, să prindem play-off-ul. Apoi, vom vedea ce putem obține și ne vom trasa un alt obiectiv.

- Crezi că e mai bun acest sistem cu play-off și play-out?
- Nu. Eu consider că cel mai bine este cu 18 formații, asta e părerea mea.

- Este Craiova slăbită după plecările lui Frăsinescu și Brandan?
- Ținînd cont de plecările lui Pablo și Frăsi, putem spune că am pierdut doi fotbaliști buni, de bază, care ne-au ajutat mult în sezonul trecut. Cu siguranță că ne vor lipsi în noul sezon. Totuși, a venit Popov, poate mai vine cineva și atunci le vom suplini plecările.

- Începeți cu Botoșani, Dinamo, Astra și ASA, crezi că ați avut ghinion?
- Într-adevăr, vom începe campionatul cu patru formații foarte puternice. Totuși, odată și odată tot am fi jucat cu ele. Poate că e un avantaj pentru noi că, exceptînd-o pe Dinamo, celelalte trei joacă în cupele europene. Eu sper să facem cît mai multe puncte. Meciurile sînt grele, dar ar fi frumos să obținem toate cele 12 puncte.

- Care crezi că este echipa care s-a întărit cel mai bine în această vară?
- Tîrgu Mureș e o formație foarte bună, la fel și Steaua. Amîndouă au făcut transferuri, și-au adus jucători buni. Totuși, nu pot să-mi dau cu părerea eu despre acest subiect. Eu sper ca noi să facem o figură și mai frumoasă decît în sezonul trecut.

"Unul dintre obiectivele mele personale este să ajung la Euro 2016. Sînt foarte motivat și sper să am evoluții bune la Craiova și, astfel, domnul Iordănescu să continue să apeleze la mine"
Cristi Bălgrădean, portar CSU Craiova

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează