FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Cristi Borcea anunță în Libertatea că nu revine la Dinamo: "Sunt inapt! Visez șobolani. Mă duc un an la terapie psihiatrică"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 11:33

La 8 zile după ce a ieșit din închisoare, după 4 ani și 4 luni de la condamnarea din "Dosarul Transferurilor", Cristi Borcea a vorbit despre dezvăluirile din investigația Libertatea despre afacererile sale făcute din pușcărie cu statul român.

Fostul acționar de la Dinamo a reacționat după ce azi a apărut a doua parte din investigația Libertatea, privind afacerile sale din pușcărie. Ziarul a dezvăluit că atât timp cât a stat în închisoare, Borcea a vândut gaz în valoare de 520.000 de euro către Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) din județul Călărași (Mai multe detalii aici).

Fostul acționar dinamovist a reacționat. 

"Eu nu m-am ocupat de afaceri în acești patru ani. Am plătit primul prejudiciul din dosarul Transferurilor și tot eu am stat cel mai mult în închisoare. Așa cum scrieți rezultă că m-am îmbogățit din afaceri cu statul. Vreme de patru ani, nu m-am ocupat de această afacere. Îmi era mie în pușcărie de afaceri cu GPL? Sunt oameni angajați. Am 7 copii și rezultă din ce scrieți voi că mă îmbogățesc din afaceri cu centrele de copii", a declarat Cristi Borcea pentru sursa citată. 

"Nu mă implic în nimic! sunt inapt"

Borcea a vorbit și despre Dinamo, spunând că nu are de gând să se întoarcă la formația alb-roșie.

"Nu mă ocup de nimic în următorul an, pentru că sunt inapt. Mă duc la terapie psihiatrică la Geneva. Dorm două ore pe noapte, iau patru, cinci medicamente, nu mă interesează afacerile. Visez și acum șobolani. În nimic nu mă implic până când nu mă refac!", a adăugat Borcea.

Citește AICI interviul integral cu Cristi Borcea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Iulie 2018, 15:04

Vai, "saracul Borcea", imi e o mila de el.......Chiar sunt curios in ce limba face el "terapie psihiatrică la Geneva" cand el nici cu limba romana nu prea se intelege. Sau e la cumparat ceva ceasuri si el ? In rest, eu cred ca Borcea e fericit ca a fost condamnat in Romania, daca il prindeau prin SUA lua vreo 40 de ani pentru infractiuni mult mai mici decat ce a facut el pe aici. Si acolo sigur nu prea mai crestea el natalitatea tarii din inchisoare...

1461177693935533
Sorin Gane  •  10 Iulie 2018, 14:10

Auzi la el , tupeu - viseaza sobolani - PAI CE AI VREA SA VISEZI , PELINEI ?!

1550146758377751
Maria Mara  •  10 Iulie 2018, 13:31

Chiar nu ti este rusine sa mintj.Ai avut termopane in celula plasma si dupa 22 acces la linie tslefonica si aparat fitness in celula.Pe cine crezi ca prostesti , faceai sex cind doreai , mai ai tjpeul sa te vaiti ? Ai acolo o droaie care te au ajutat mai taci *** din gura ,Dupa puscarie asa areti ca scos din play boy ,tuns ,ras pus la patru ace , cine crezi ca te crede oricun eu n as vrea sa fiu in locul dumitale.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează