FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASA TÎRGU MUREŞ 1-2

Cristi Pustai contestă arbitrajul după meciul pierdut cu ASA: "Cînd vezi sînge, dai roşu!"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2015 00:10

 Antrenorul Rapidului, Cristi Pustai, a comentat jocul slab al giuleştenilor din meciul pierdut pe teren propriu în faţa celor de la ASA Tîrgu Mureş, scor 1-2. 

 "Nu am avut situaţii de a înscrie, nu ne-a mers nimic. Am luat două goluri pe teren propriu, ceea ce este mult.

Nu pot să comentez arbitrajul, dar cînd vezi sînge dai cartonaş roşu, eu aşa ştiu. Feussi i-a rupt dintele lui Edu Oriol, care avea toată faţa plină de sînge.

Misiunea este foarte grea. Am avut şansa că nici echipele cu care ne luptăm nu prea au făcut puncte. Trebuie să trecem pe acest eşec, şi Dinamo (n.r. adversara din etapa viitoare) este într-o situaţie grea", a spus Cristi Pustai la LookTV. 

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (29)
borat101
borat101  •  09 Aprilie 2015, 12:56

Daca era unul de la ***, mama mama ce tam tam se facea.... GSP punea 69 de poze pe prima pagina a ziarului. Ah...stati, sa intaplat asta acum cateva luni. Dar asta este cand se joaca dea combinatiile cu punctele in returul asta, numai sa nu se vada pe fata cum sunt blaturile facute. Este exact cum imparte punctele fcsb cu satelitii ei. Faza tare este ca fcsb va pierde titlul anul asta. Iar *** da din coltz in coltz, in primul rand ca au auzit ca stapinul lor a dat in panica ca nu mai merg butoanele! Asa ca Targu Mures va lua Campionatul, Dinamo va fi printre primele 4, RAPID, U Cluj si CFR nu vor retrograde. Asta este realitatea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

irinaspi
irinaspi  •  09 Aprilie 2015, 10:43

Pustai nu a antrenat cumva tocmai pe ASA?Si nu ne spunea el ca nu s-a intimplat nimic cu Rusescu desi atunci acesta era plin de singe si a fost si dus la spital?Nu spunea ca se face prea mult caz numai pentru ca era vorba de Steaua?Nu este vizibila accidentarea si astazi?Cum tin unii sa se faca de ris...Desigur presa stie dar...Dar cine sa mai fie profesor de matematica...

1589814671267394
Lenuta Ghindovean  •  09 Aprilie 2015, 10:07

Balas pe faras. Sa vedeti ce face prin judet... Unde esti , Tolontane ?...Nu vrei sa faci o ancheta cu dl.Balas ? Drumul lui Balas este pe cararea lasata de Avram. Drum bun !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează