FOTBAL  »  Superliga  »  CAZ

EXCLUSIV Cristi Tănase, reacție pentru GSP după imaginile șocante: „M-a sunat și Bogdan Stancu: «Ce ai făcut, frate?!»”

Imagini șocante cu Cristi Tănase +9   FOTO
Imagini șocante cu Cristi Tănase

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 15:10 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 15:35

Cristi Tănase, 36 de ani, este în centrul unui nou episod șocant, fostul căpitan al lui FCSB fiind filmat în ipostaze tulburătoare, întins pe jos în holul blocului, aparent cu gura sângerândă!

Retras din activitate, Cristi Tănase, fost jucător cu 41 de meciuri în naționala României, continuă să fie surprins în ipostaze de impact.

Pe 27 decembrie 2023, fostul decar de la FCSB, FC Argeș și Academica Clinceni a fost prins drogat la volan. Poliția din Pitești i-a suspendat permisul de conducere și i-a întocmit dosar penal. Acum, la nici două luni distanță, Tănase a intrat iar în atenția publică, de această dată fiind filmat în ipostaze tulburătoare.

Chiricheș rămâne la FCSB, dar schimbă funcția! Gigi Becali anunță: „Va fi antrenor”
FCSB
Chiricheș rămâne la FCSB, dar schimbă funcția! Gigi Becali anunță: „Va fi antrenor”

Cristi Tănase despre imaginile tulburătoare prezente pe internet: „Mare lucru, un dinte n-a fost prins cum trebuie”

Chestionat pe seama subiectului, fostul mijlocaș - cu 7 trofee câștigate în tricoul roș-albastru! - a oferit propria versiune. Tănase a explicat pentru GSP.ro că nu a fost bătut de nimeni, ci soția nu i-a deschis ușa de la apartament la timp, iar el, sub influența alcoolului, s-a întins în fața locuinței!

„Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema?, am sunat-o pe soție, nu mi-a răspuns, așa că m-am pus jos, până să-mi deschidă ea ușa. Am omorât pe cineva? Ce-am făcut?

Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Zici că am cancer, Doamne ferește! Nu s-a întâmplat să se facă gaură în cer.

Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem... Acum, parcă zici că trebuie să mă scuz în fața tuturor, să mor eu!

Așteptam să răspundă, când a venit portarul de la bloc. Teoretic și practic, mă știam cu el, dar el a venit să mă filmeze. Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția? S-a creat o discuție total aiurea, vezi Doamne, ce-am făcut...

Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea.

M-au sunat prietenii, Bogdan Stancu, de exemplu: «Cine te-a bătut, frate, ți-a dat dinții jos?!». Cine să mă bată, mă? «N-ai văzut filmarea?!»”. Abia atunci am văzut că sunt pe toate site-urile.

Acum, voi vă faceți treaba, faceți ce vreți, dar eu vă prezint situația așa cum este”, a reacționat „Dodel” pentru Gazeta Sporturilor.

M-a deranjat că mulți nu m-ați întrebat niciodată dacă e adevărat sau nu. Fiecare și-a dat cu părerea despre mine, deși de cele mai multe ori nu era adevărat. «Mă Tase, e adevărat sau nu?!», măcar atât
- Cristi Tănase

Cristi Tănase susține că a oferit probe de sânge pentru a încerca să demonstreze că nu era drogat în decembrie 2023: „Am vrut să plătesc”

Tănase a abordat și subiectul legat de momentul când a fost prins la volan sub influența drogurilor, așa cum au transmis oficialii Poliției Române.

„M-am dus la analizele de sânge, aștept rezultatele. Nu am înjurat pe nimeni, n-am încercat... Eu doar le-am zis polițiștilor: «Băi, mergem la sânge și vedem ce s-a întâmplat, apoi decideți!».

Și cu acest subiect m-ați făcut în toate felurile fără să știți dacă e sau nu e! Mi-au zis mai mulți amici să dau în judecată... Dar... Rezolv ceva?! Nu vreau să ajung la asta. După ce vor ieși analizele, voi vedea ce se întâmplă.

Rezultatele de sânge? Cică dacă nu plătești tu, s-ar putea să dureze câteva luni bune. Păi, m-am dus, am vrut să plătesc... Am zis că plătesc 15-20 de milioane. Și mi s-a răspuns că nu se poate plăti, că trebuie să aștepți... Nu mai pricep nimic”, a mai declarat fostul fotbalist.

Imagini șocante cu Cristi Tănase
Imagini șocante cu Cristi Tănase
Imagini șocante cu Cristi Tănase
Imagini șocante cu Cristi Tănase
Imagini șocante cu Cristi Tănase
+5 FOTO

Nu credeam că, la doi ani după ce m-am lăsat de fotbal, voi mai fi atât de mediatizat. Asta înseamnă că am fost cineva și nu m-ați uitat. Am vândut, cum se spune, sunt un subiect. Orice fac, vând imediat! Pe toate canalele, pe toate știrile
Cristi Tănase

Am prieteni doctori, «șmecheri», «Băi Cristi, nu se poate așa ceva, zici că ai omorât pe cineva!». Și la 23-24 de ani eram mediatizat, orice aș fi făcut, chiar dacă făceam sau nu făceam ceva. Se vinde răul, niște probleme, mari sau mici... Și pe Tik-Tok se vând toate nebuniile!
- Cristi Tănase

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și alte știri:

Chiricheș rămâne la FCSB, dar schimbă funcția! Gigi Becali anunță: „Va fi antrenor”

EXCLUSIV Universitatea Craiova, transfer urgent în ultima zi de mercato! Ofertă pentru un golgheter din Europa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
Sparta66
Sparta66  •  13 Februarie 2024, 12:43
Postat de FcFcsb_e_SteauaBucuresti pe 12 Februarie 2024, 16:08

E problema ta daca a fost sau nu,alte griji nu ai? Ce ... de om!

Fratelooo !!!! Ajuta-l !!!

Sparta66
Sparta66  •  13 Februarie 2024, 12:39

Da n-am inteles care-i grija ta ??? Sau tu faceai pe dilerul pentru el si acuma ai ramas cu buza umflata ? Eu sincer nici nu as mediatiza acest tip de comportament .

costeltudor
costeltudor  •  13 Februarie 2024, 10:51

Dlor. ziaristi , de doua zile ne intoxicați cu acest GUNOI , chiar nu mai aveți limite ? Ce învața tinerii din aceasta MIZERIE ? Ocupati- va ba de sport ,lăsați ba DEȘEURILE !!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează