FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Cum s-a finalizat despărțirea de Cristiano Bergodi. Câți bani a primit tehnicianul italian de la Rapid

Cristiano Bergodi a reziliat marți cu Rapid, după 4 eșecuri consecutive
Cristiano Bergodi a reziliat marți cu Rapid, după 4 eșecuri consecutive

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 12:41 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2024 16:08

Cristiano Bergodi a plecat cu 200.000 de euro de la Rapid. Exact clauza de reziliere pe care o avea în contract. El a motivat că, în ciuda celor 4 eșecuri consecutive din play-off, echipa se află încă în grafic: clasare la final pe locurile 1-3.

Rapid s-a despărțit marți de antrenorul Cristiano Bergodi. Potrivit unuia dintre acționarii clubului, Victor Angelescu, cât se poate de civilizat.

Nota INCREDIBILĂ primită de Istvan Kovacs de la exigenta publicație L'Equipe: „Ar fi putut evita asta”
BARCELONA - PSG 1-4
Nota INCREDIBILĂ primită de Istvan Kovacs de la exigenta publicație L'Equipe: „Ar fi putut evita asta”

Rapidul i-a plătit toată clauza lui Cristiano Bergodi

Gazeta Sporturilor a aflat și cât i-a costat pe giuleșteni „divorțul” de tehnicianul italian: 200.000 de euro. Exact suma specificată în clauza din contractul acestuia!

Din informațiile GSP.RO, în cursul ședinței decisive, de marți, șefii Rapidului au căutat să tragă de sumă în jos, dar Bergodi a venit cu un argument incontestabil.

Argumentul de necontestat al lui Cristiano Bergodi

El a susținut că, deși echipa a pierdut toate patru meciurile disputate până acum în play-off, încă se afla în grafic. Obiectivul ce-i fusese trasat era să termine sezonul 2023 - 2024 pe locurile 1-3.

Iar în acest moment, echipa se găsește pe poziția a 5-a în clasament, cu 28 de puncte, la numai 3 lungimi distanță de locul 3, ocupat în acest moment de Universitatea Craiova. Și mai sunt 6 etape de disputat din play-off!

Cristiano Bergodi pierduse vestiarul la Rapid

Marea problemă a lui Bergodi la Rapid, după cum Gazeta Sporturilor a dezvăluit în exclusivitate, marți, a fost că pierduse de ceva vreme vestiarul.

„Begodi le-a făcut niște favoruri anumitor jucători, ceea ce a dus la nemulțumiri și apoi la o ruptură în sânul lotului. Jucătorii străini împotriva celor români”, a explicat o sursă a ziarului din anturajul clubului alb-vișiniu.

Cum a comentat Dan Șucu despărțirea de Cristiano Bergodi

„Probabil că și domnul Bergodi a fost mai puțin inspirat la ultimele meciuri, mai ales în această perioadă a play-off-ului. Iar până la urmă, pe un tehnician îl țin la echipă, după cum spuneam, rezultatele.

Am analizat, am răsanalizat și am ajuns la concluzia că trebuie să facem o schimbare la echipă, pentru că nu mai puteam continua așa. Îi urez mult succes domnului Bergodi, îi mulțumesc pentru toată munca pe care a depus-o, foarte bună în multe momente aici, la Rapid, dar atunci când lucrurile nu mai merg, știți cum e, vine și capătul de drum.

Domnul Bergodi nu este, în niciun caz, singurul vinovat de această criză profundă de la Rapid. Iar prin despărțirea de dumnealui nu am rezolvat problemele de la Rapid.

Dacă vreți, este doar vârful aisbergului. Există lucruri importante la club care nu îmi plac, care nu funcționează cum trebuie și care nu merg la parametrii pe care îi dorim ca să facem cu adevărat performanță”, a declarat acționarul principal al clubului, Dan Șucu, citat de fanatik.ro.

În locul lui Cristiano Bergodi, Șucu i-a numit pe Bogdan Lobonț și pe Adrian Iencsi. Și le-a promis că vor rămâne și sezonul viitor pe bancă, dacă reușesc să asigure prezența Rapidului în ediția 2024 - 2025 a cupelor europene.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor, despre seria de rezultate negative de la Rapid: „Lucrurile par să fi ajuns prea departe, a ajuns cuțitul la os”

Mai puteți citi:

A venit delegarea! Ce supermeci va conduce Istvan Kovacs după Barcelona - PSG

Olaru nu-i dă dreptate lui Gigi Becali: „7 milioane pentru mine? E mult! La atât m-aș evalua”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează