FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Critici pentru Dică după scandalul cu Alibec: "Trebuia să facă precum Șumudică"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 16:19

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, a comentat decizia lui Nicolae Dică de a-l exclude din lot pe Denis Alibec, după meciul cu FC Voluntari, 0-0.

Dragomir susține că Dică ar fi trebuit să fie mai calm și să fi proceded precum Marius Șumudică, fostul antrenor al lui Alibec, la Astra.

"Eu nu sunt de acord cu ceea ce au făcut cei de la Steaua. Denis Alibec nu trebuia să fie exclus din lot. Am fost şi eu la meci şi am văzut reacţia lui, dar nu trebuia să fie scos din echipă. Aşa se întâmplă cu anumiţi jucători.

Eu facă eram în locul lui Nicolae Dică făceam exact cum făcea şi Marius Şumudică. Îl luam de gât, discutam cu el, și îi dădeam o mică amendă. Eu nu cred că îi dă amendă de 75.000 de euro. Haideţi să fim serioşi. Ăsta este Alibec", a spus Dragomir la Fanatik.

Citește și: Alibec, exclus din lot pe termen nelimitat: "Dică mi-a zis: «Nu mai există pentru mine. Dacă nu, plec eu»" » Amendă nemaivăzută în fotbalul românesc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (78)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  15 Octombrie 2017, 08:47

dica nu poate fi dupa pitesti si .....atat ca la fcsb nui antrenor DACA era antrenor trebuia sal faca sau sai faca pe toti sa joace bina EL o face pe poltaiul dand amenzi atunci ca cineva grseste.A MAI venit cu gaselnita sa faca rotatie de formule de joc DICAla ori ce echipa joaca cei mai buni lCARE se vad la antrenamente si jocuri PRIME si salrii mari la cei care joaca an rest sa se roteasca la masa acasa. CUM VOI STAFUL CU MM va bateti joc de banii lui becali?????????? si becali se crede BERLUSCONE????????//

corectu
corectu  •  15 Octombrie 2017, 08:04

Sumudica accepta sa fie injurat de Budescu si Alibec.

622674784501836
Florin Dobrin  •  14 Octombrie 2017, 21:59

si ce *** vrei tu hot ordinar si viitor puscarias sal *** si sal felicite ca na spart si geamu??????? ia mai tacati gura aia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează
Close