FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Croitoru despre meciul cu CFR Cluj: „Nu este cel mai important joc”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 martie 2008 00:00

În absenţa unor lideri din grupul actualilor fotbalişti ai Ceahlăului, Marius Croitoru poate reprezenta una dintre soluţiile salvatoare pentru situaţia de moment a formaţiei lui Viorel Hizo. Jucătorul pentru care preşedintele Gheorghe Ştefan şi antrenorul Viorel Hizo s-au luptat zile-n şir să obţină dezlegarea de la Steaua ar putea fi omul hotărîtor în evitarea retrogradării Ceahlăului. Fostul mijlocaş din Ghencea regretă cel mai mult faptul că n-a putut să se alăture actualilor lui coechipieri mai devreme. Iar despre meciul cu CFR Cluj de sîmbătă, nu are deloc temeri.

"Nu este nici pe departe cel mai important joc al momentului, în ceea ce mă priveşte. Pentru mine, ca reprezentant al grupării pietrene, toate meciurile rămase din campionat sunt la fel de importante. Am ajuns în situaţia în care fiecare punct contează, pentru îndeplinirea obiectivului".

Croitoru nu exclude ca împreună cu ceilalţi jucători ai Ceahlăului să reuşească surpriza de a împiedica lidera pe Borzoghean. "Ce, nu s-au mai văzut surprize în campionatul nostru?".

Lăsînd la o parte calculele pentru cîştigarea titlului, variante ce o includ şi pe Steaua, echipa de la care a ajuns la Piatra Neamţ, Marius Croitoru ţine să precizeze de la bun început. "Cel mai important pentru mine, e să cîştige Ceahlăul. Acum nu mai sunt la Steaua, să mă gîndesc la binele acelei formaţii. Însă dacă Steaua va cîştiga ceva de pe urma unui posibil rezultat favorabil al nostru cu CFR-ul, atunci va fi cu atît mai bine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  12 Martie 2008, 18:26

Nu pare rau pt. voi, dar va trebui sa va invingem! puteti insa sa-i bateti pe Steaua si Rapid daca vreti puncte... :-D)))

 •  12 Martie 2008, 13:37

"neciul" asta.....trebuie sa-l dati pe viata si pe moarte....ca o sa va uitati din B la asemenea meciuri ! ............................................. PRIMUL DUAL SIM CU Baterie Lithium-Polymer 3000 mAh ! Convorbiri pana la 5 ore ! DUAL SIM, DUAL BLUETOOTH, DUAL CAMERA, RADIO FM - il gasesti pe M Y G A D G E T . R O .............................................

 •  12 Martie 2008, 13:27

"Ceahlau' Destination 2nd League,with no stopping,platform to the right side" daca intelegeti:))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează