FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - CFR CLUJ, SÎMBĂTĂ, 20:45, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Croitoru: „Marele cîştig al CFR-ului este Andone!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 martie 2008 00:00

Despre fosta lui echipa, Steaua, Marius Croitoru vorbeşte laudativ: "Va fi numărul 1 în România, tot timpul!". Dar cînd priveşte clasamentul, mijlocaşul promovat de Viorel Hizo arată respect pentru de lideră. În special faţă de cel care conduce gruparea CFR-ului de pe banca tehnică.

Marius Croitoru a susţinut mereu că marele cîştig al "feroviarilor" clujeni il reprezintă transferul antrenorului Ioan Andone. "Ştie foarte bine că este cel mai periculos să te împiedici de formaţiile mici ale campionatului. În plus, nea' Ando este antrenorul care a ştiut mereu să-i readucă pe jucătorii lui, repede, cu picioarele pe pămînt, fie după o înfrîngere dintr-un joc important, fie după orice victorie".

Un meci asemănător celui anunţat sîmbătă pe Borzoghean între Ceahlăul şi CFR Cluj, Marius Croitoru l-a mai trăit în vremurile cînd îmbrăca tricoul celor de la FCM Bacău. "Noi eram la retrogradare, asemeni Ceahlăului de acum. Dar printr-o mobilizare pe teren a tuturor băieţilor, am reuşit să învingem Rapidul, formaţie care avea 10 puncte avans faţă de a doua clasată, în topul Diviziei A. S-a putut atunci, se va putea şi acum!", ţine să-şi încurajeze Croitoru, actualii colegi de vestiar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  12 Martie 2008, 18:23

Speranta moare ultima... Bine, pt. Ceahlaul va muri destul de repede... :-D)))

 •  12 Martie 2008, 14:47

Cum se vorbeste de CFR hop o oaie captie sa se bage in seama.Mereti dracului la laudarosenile voastre lingai nesimtiti ce sunteti.

 •  12 Martie 2008, 13:46

Marius Croitoru=multumim! ptr ce ai facut pentru Steaua si felicitari! pentru modul in care vorbesti despre fosta echipa. Succes in continuare oriunde vei juca! Noroc si succes in meciul cu bozgoreii imputiti

Vezi toate comentariile (5)
Comentează