FOTBAL  »  Superliga  »  ANUNȚ

CS "U" Craiova a anunțat oficial ce se va întîmpla cu Săndoi și Cârțu din sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 mai 2015 10:02

Cuplul de antrenori ai CS "U" Craiova, Sorin Cârțu - Emil Săndoi, va continua la echipa din Oltenia și din sezonul viitor, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al craiovenilor.

"Consecvența și continuitatea se numără printre atuurile oricărui club profesionist. Infirmăm zvonurile apărute în media cu privire la iminenta despărțire de Sorin Cârțu și Emil Săndoi. De la preluarea mandatului, în septembrie 2014, staff-ul tehnic a resuscitat echipa, care a avut o ascensiune fulminantă: plecată de pe ultima treaptă a clasamentului a ajuns la un punct de podium după etapa 26", s-a arătat în începutul comunicatului.

Oltenii au continuat și au recunoscut că ultimele rezultate au fost dezamăgitoare, însă doresc să continue cu cei doi antrenori pe bancă.

 "Ultimele rezultate nu au fost cele dorite de conducere, suporteri, staff tehnic și jucători. Dar în viața oricărei echipe apar și sincope, pe care le putem depăși numai împreună.

Obiectivul fixat la începutul sezonului, anume o poziționare în prima parte a ierarhiei, a fost atins. Clubul nostru anunță că nu s-a pus în nici un moment problema unei schimbări a băncii tehnice. Sorin Cârțu și Emil Săndoi au creditul Consiliului de Administrație", se arată pe site-ul citat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
savoss
savoss  •  02 Iunie 2015, 13:17

ultimele rezultate nu au fost cele dorite de suporteri... Care dreaq de suporteri? Aia 30 de membri Sezione? :::::::))))))) Sa vedeti voi suproteri in ultima liga cu UNIVERSITATEA! De clone PSD-ste s-a saturat lumea.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Mai 2015, 15:24

nici 1% sansa ca ceea ce anunta oficial csu sa se si intample

de.talie.mondiala
de.talie.mondiala  •  29 Mai 2015, 12:59
Postat de de.talie.mondiala pe 29 Mai 2015, 12:56

Domnu Becali poate sa schimbe clubul si sa-l transforme in steaua noua universala, nonagrama este steaua cu 9 colturi cea mai completa dintre simboluri fiind si cea mai crestina desi sunt vehiculate doar cele cu 5 si 8. Steaua 9 se formeaza foarte usor din 3 triunghiuri. Nu este vorba de nici o caterinca BUCHARESTER = 11 litere 11 lei adevarati in campul de lupta sportiva Bucuresti si Bucharest au 9 litere la fel ca Rosunegru, Red&Black(cu tot cu & :))) mai sunt Rossonero,Rougenoir.... am mai spus pe aici. In concluzie FCSB poate deveni FCS BUCHAREST sau FCS BUCHARESTER avand ce am zis culorile rosu-negru si simbolul steaua noua cu noua colturi ca in avartarul meu ce care o poate desena orcine 1. faci un cerc, 2.incadrezi un triunghi.3 imparti cele 3 arce in cate 3 parti cu cate 2 puncte,4. apoi unesti punctele astfel incat fiecare latura de triunghi sa aiba cate un arc format din 3 segmente. si asta este. Steaua noua universala.

asta nu era pt OLTENIA, stiti ca OLTENIA-BUCHARESTER s-a jucat in 1915 ideea este sa fie iarasi echipele astea originale. vezi wikipedia Oltenia_Craiova : ro.wikipedia.org/wiki/Oltenia_Craiova

Vezi toate comentariile (22)
Comentează