FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CS U Craiova îi transmite lui Becali: "Hai cu oferta pe Mateiu!" » Adevăratul motiv pentru care mijlocașul a fost exclus din lot

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 18:14

După ce zilele trecute a susținut că Alexandru Mateiu (26 de ani) a fost exclus de la prima echipă din cauza faptului că este impresariat de Anamaria Prodan, președintele celor de la CS U și-a schimbat discursul.

Marcel Popescu a afirmat azi că motivul pentru care fotbalistul a fost trimis la echipa a doua nu are legătură cu impresarul și că a fost vorba de o sancțiune disciplinară.

"Mateiu a fost exclus din rațiuni disciplinare, nu pentru că are un anumit impresar, în speță Anamaria Prodan. Disciplina se referă la ora de culcare, de sculare, de antrenament. Individul trebuie să facă ceea ce face și grupul, acesta este motivul pentru care a fost exclus", a spus oficialul craiovenilor la televiziunea sportro.

Acesta a vorbit și despre un eventual transfer al mijlocașului de 26 de ani la Steaua, însă declară că așteaptă o ofertă concretă din partea roș-albaștrilor.

" Gigi Becali să facă întâi oferta și apoi vom vedea. Nu vorbim înainte. Să vedem hârtiile. Apoi vom analiza oferta scrisă și vom lua o decizie. Suntem deschiși dacă primim o ofertă, însă nu comentăm alte speculații", a adăugat președintele lui CS U.

"Vreau să îl transfer pe Mateiu, dacă CSU Craiova mi-l dă pe aceiași bani pe care l-a adus. Dau 250.000 de euro pe el." Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  25 Septembrie 2016, 13:21

ESTE MULT 250 000 EUROI PTR.MATEIU!!!!MAI MULT DE 100 000 NU MAI FACE!!!!O ...REZERVA!!!!!

echilibrat
echilibrat  •  25 Septembrie 2016, 00:38

OK. Acum trebuie sa vorbesti despre scenariile de clonare la Cluj (noua "U Cluj" n-are nici o treaba cu U Cluj, clubul lui Walter), Ploiesti (noul Petrolul n-are nici o treaba cu fostul club de liga 1 a lui Capra), Arad (UTA Batrina Doamna, acum in liga 2, a fost infiintata in timp ce vechiul club, FC UTA era inca in liga 2, in 2013 !). Ca sa nu mai vorbim de FCSB, infiintata direct in liga 1 acum mai bine de 10 ani. Cluburile adevarate sint alea cu imn, culori si brand. FCSB nu le are, iar Universitatea Craiova le are cu acte in regula.

1134928516534627
Vijulie Sorin  •  24 Septembrie 2016, 23:20
Postat de crimson.veritas pe 24 Septembrie 2016, 21:14

FCSB, CSU, etc ... nu sunt decat niste instrumente utilitare juridice / comerciale (conform Legii Societatior Comerciale ... FCSB este un SA) ... prin care se administreaza o anumita activitate in cazul nostru fotbalistica! Aceasta activitate continuata din 1947 si pana in 2016 ... and counting ... este de fapt Steaua ... dpdv juridic! Deci lasati vrajeala asta de manelist cu 2 clase ... Ca Steaua nu este FCSB ... ok ... ca FCSB continua tot ceea ce inseamna Steaua ... inca din 2004 ... si neexistand nici o hot jud ... care sa conteste aceasta calitate de continuator! Cum sa fie Steaua egal cu o societate comericala care o administreaza? Depinde in ce context te referi! Dar sa sustii ca Steaua nu este continuata de FC Steaua Bucurest SA ... trebuie sa fii batut in cap! ...:))

Ce trebuie sa intelegeti voi e ca nu ne intereseaza parerea voastra. Noi putem sustinevsi pe fc extensiv daca joaca in craiova si e echipa orasului. Iar voi va puteti uita si injura pe gsp cat vreti. Nu ne inteteseaza ce cred stelistii.... Cum nici pe voi ce credem noi despre voi asa ca hai sictir si la revedere!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează