FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Și CS Universitatea Craiova mută spectaculos pe piața transferurilor » Oltenii aduc un internațional cu 43 de selecții

Pyry Soiri, în tricoul lui HJK Helsinki, într-un meci cu Eintracht
Pyry Soiri, în tricoul lui HJK Helsinki, într-un meci cu Eintracht

Articol de - Publicat miercuri, 27 decembrie 2023 14:42 / Actualizat miercuri, 27 decembrie 2023 16:35

Pyry Soiri, ultima oară la HJK Helsinki, a sosit deja în România. Liber de contract, fundașul dreapta va efectua vizita medicală și este așteptat să semneze cu Universitatea Craiova înainte de revelion.

Universitatea Craiova își întărește flancul drept al apărării. Alegerea patronului Mihai Rotaru și a antrenorului Ivaylo Petev este fundașul finlandez Pyry Soiri.

Marius Șumudică face curățenie de iarnă la Gaziantep și vrea 4 transferuri, inclusiv de la FCSB!
TURCIA
Marius Șumudică face curățenie de iarnă la Gaziantep și vrea 4 transferuri, inclusiv de la FCSB!

Pyry Soiri semnează până la finele anului

Ultima oară la HJK Helsinki, Soiri a ajuns în România, vine liber de contract și urmează să efectueze vizita medicală - dezvăluie fanatik.ro.  Iar din informațiile Gazetei Sporturilor, internaționalul în vârstă de 29 de ani va semna cu oltenii până de revelion.

Soiri a ajuns la HJK în 2022, tot ca jucător liber, iar per total, în toate competițiile, a bifat 69 de meciuri, 4 goluri și 4 assisturi în tricoul alb-albaștrilor. La naționala Finlandei, el a adunat 43 de selecții și 7 reușite.

Pyry Soiri poate juca pe trei poziții

În Bănie, Soiri va acoperi postul de fundaș dreapta, dar poate juca și ca mijlocaș, pe ambele flancuri. Pe poziția sa, Universitatea îi mai are pe Ștefan Vlădoiu și pe Mihai Căpățână, dar ultimul este mijlocaș, de meserie.

Pe dreapta a mai jucat, în câteva rânduri, și Basil Ndong. Însă n-a dat satisfacție, ca și cei amintiți. 

Altfel, Rotaru caută jucători și pentru alte posturi. Din informațiile Gazetei, finanțatorul oltenilor mai vrea un fundaș central, un „închizător” și e posibil să aducă inclusiv un „vârf”.

Sorin Cârțu a atras deja atenția asupra posturilor deficitare

Fostul președinte al clubului, Sorin Cârțu, a semnalat de mai multe ori faptul că echipa are nevoie de jucători de valoare în axul central: „Vreau să văd întotdeauna, e o regulă nu simplă, cât se poate de eficientă, axul central.

Un portar serios, fundașii centrali, mijlocașul central defensiv. Mai departe, mergi pe cel care organizează jocul. Nu este la noi această coloană, ceea ce trebuie să fie, acest ax.

Obiectiv, trebuia să ne gândim și la asta cu accidentarea fundașilor centrali și incapacitatea de a alinia mereu fundași centrali de care te simți și tu mai în siguranță. Cu continuitate în joc”.

Mai puteți citi:

Impact major pentru fotbalul românesc » Arena Națională se ÎNCHIDE pentru mai bine de 3 luni!

Primul „laș” care părăsește echipa din Superliga: vândut pentru 200.000 de euro

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (32)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  02 Ianuarie 2024, 00:17
Postat de vazicdegeaBA pe 29 Decembrie 2023, 19:41

da, prostule! am vazut ce galerie si cati mii de oameni au fost la meciurile recente. mai ales ca voi va luptati la campionat de peste 10 ani. copiii sunt in vacanta, babele erau la biserica. s-a vazut ce galerie aveti. si 50 de mii daca sunteti la meci, toti 50 de mii sunteti suflete inchiriate, prostule!

Imi spui si mie ce treaba are lupta la campionat cu ultraseria? De parca conteaza pentru unul dintre cei din galerie pe ce loc e echipa :)))) Apropo de asta, cum arata acum peluza sud 97, aia care s-a dezis de comunicatul oficial?

vazicdegeaBA
vazicdegeaBA  •  29 Decembrie 2023, 19:41
Postat de AdrianUCV1948 pe 28 Decembrie 2023, 21:30

Nu, ***, 30.000 de oameni care vin sa isi sustina echipa, la fcu stiu ca se poarta umflarea numarului de spectatori, doar aveti "medie de 4.000 de oameni" :))))) La noi nu prea ai cum sa negi numarul, uita-te la meciurile alea sold out si incearca sa numeri locurile libere de pe tot stadionul.

da, prostule! am vazut ce galerie si cati mii de oameni au fost la meciurile recente. mai ales ca voi va luptati la campionat de peste 10 ani. copiii sunt in vacanta, babele erau la biserica. s-a vazut ce galerie aveti. si 50 de mii daca sunteti la meci, toti 50 de mii sunteti suflete inchiriate, prostule!

Rean
Rean  •  29 Decembrie 2023, 16:23
Postat de mehigh_ms pe 29 Decembrie 2023, 05:59

hai ca ma duc la sapa.. dar te-am prins cu sosetele...

Bravo, te mandesti cu prostia de a nu intelege o metafora. Esti cu adevarat un dac liber :)

Vezi toate comentariile (32)
Comentează