FOTBAL  »  Superliga  »  MITING

Armata interzice fanii Stelei în Complexul Ghencea! Comunicat CSA + Soluția lui Jean Pavel pentru miting

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2015 14:35

Declarațiile lui Jean Pavel au fost confirmate azi într-un comunicat al celor de la CSA Steaua. Așadar, suporterii Stelei nu vor fi găzduiți la mitingul de sîmbătă de baza din Ghencea a MApN. 

Singura speranță a fostului lider al galeriei Stelei rămîne aprobarea de la Guvern pentru a i se da voie să organizeze acest miting în parcarea stadionului Steaua

Iată comunicatul prin care CSA interzice accesul fanilor Stelei: 

”În legătură cu evenimentele legate de manifestația suporterilor steliști din 24 octombrie 2015 și declarațiile făcute de unii din reprezentanții acestora, în scopul corectei informări a opiniei publice, conducerea Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua București” face următoarele precizări:

1. CSA Steaua București nu poate permite accesul suporterilor steliști în complexul Ghencea pentru desfășurarea unui miting din motive temeinice. În conformitate cu prevederile regulamentelor militare în vigoare, în incinta unităților militare/cazărmilor nu pot fi permise greve, manifestații, proteste sau orice întruniri de acest gen. Complexul Steaua – Ghencea se află sub incidența unei astfel de prevederi, fiind nu doar un complex sportiv, ci și o cazarmă militară cu indicativ specific.

2. Mai mult, instituția noastră nu poate derula nici o formă de protocol, parteneriat sau înțelegere scrisă cu persoane nejuridice, indiferent de forma în care acestea se recomandă (de exemplu, ”reprezentant al adevăraților suporteri steliști”).

3. Pentru manifestații desfășurate în exteriorul perimetrului complexului Ghencea sau în împrejurimi, aprobarea desfășurării acestora o dau organele abilitate, conform prevederilor legale.

4. Conducerea Clubului Sportiv al Armatei ”Steaua București” înțelege pe deplin dorința suporterilor steliști de a-și exprima pașnic opiniile legate de situația brandului Steaua București și a echipei de fotbal, dar nu poate veni în întâmpinarea acestora decât în condiții de deplină legalitate.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București este dedicat rezolvării pe cale legală a tuturor problemelor legate de marca Steaua București sau de închirierea stadionului din complexul Ghencea și asigurării unei depline transparențe asupra întregului proces.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București este o instituție de interes public guvernată de norme și regulamente precise, iar garanția solidității și seriozității clubului este dată de respectarea întocmai a legilor în vigoare, condiție aplicată atât în activitatea sportivă de performanță, cât și în cea administrativă”, se arată în comunicatul Biroului de Presă al clubului sportiv.

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (54)
adrian_hora
adrian_hora  •  23 Octombrie 2015, 09:24

cate sigle a avut steaua pana acum, 4-5? Fotbal Club Steaua Bucuresti (FCSB) are palmaresul. asta in ciuda generalilor si acolitilor lor.

adrian_hora
adrian_hora  •  23 Octombrie 2015, 09:21

nimic despre palmares, da? palmaresul este la *** becali

992533440798470
Peluza Steaua  •  22 Octombrie 2015, 20:24

PE JEAN PAVEL IL CUNOSC DIN 96 .ARMATA ULTRA ERA TARE UNITA NU STIU DACA JEAN E MAI PUTIN CORECT DECAT ACTUALII LIDERI DE ACUM DAR UN LUCRU E SIGUR MIE DOR DE DEPLASARILE ACELOR ANI DE IUBIREA NECONDITIONATA DE STEAUA . RUSINE ARMATEI SI LUI *** DE OAMENI CARE SUNT ACUM LA ***. PACAT DAR PROIECTUL CA STEAUA SA MEARGA IN LIGA 5 E VIABIL SI MAI SPUN CEVA LA PRIMUL MECI CU O STEA CURATA 30000 DE STELISTI VOR FI I DIFERENT DE STADION. O STEA CURATA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează
Close