FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

CSA Steaua a primit o veste mare de la UEFA » Anunțul neașteptat al forului european

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 22:17

CSA Steaua și-a înființat echipă de fotbal, din sezonul viitor va juca în Liga a 4-a sau în a 5-a, iar ultimele informații spun că va putea juca și în cupele europene când își va câștiga pe teren acest drept.

Ionuț Lupescu, directorul Comitetului Executiv Tehnic al UEFA, a declarat că CSA Steaua va putea juca în cupele europene chiar dacă e un club departamental.

"Există echipe departamentale care joacă în cupele europene. Există în Kazahstan. A fost o circulară trimisă de FIFA, dacă nu mă înșel, acum mulți ani, și cred că nu a fost înțeleasă foarte bine. Vă dau și exemplul lui Rubin Kazan, echipa unei regiuni din Rusia, tot guvernul este în spatele echipei și a jucat în cupele europene", a spus Ionuț Lupescu la TV Digi Sport.

În altă ordine de idei, cel mai probabil din luna iunie a acestui an echipa finanțată de Gigi Becali își va schimba numele din Steaua în Fotbal Club Sport București. Decizia vine după ce judecătorii au decis că echipa patronată de omul de afaceri a folosit ilegal numele din 2003 și până azi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
213814135617776
Marton Iakab  •  10 Februarie 2017, 19:09

O sa facem o sa dregem,sa vedem ce va fi. Mai sint ciitiva ani buni pina atunci,laca iese la pensie .

timm
timm  •  10 Februarie 2017, 05:44
Postat de ticbis pe 09 Februarie 2017, 22:00

Eu sunt dispus la orice ora din zi sau din noapte sa-i arat lui Ionut Lupescu directiva UEFA prin care se interzice cluburilor departamentale ce sunt finantate de catre ministere guvernamentale sa participe in competitiile profesioniste de fotbal ale tarilor afiliate sau in intrecerile organizate la nivel continental de catre UEFA. Textul are 7 (sapte) randuri si este publicat pe site-ul oficial UEFA in doua limbi: In engleza si in franceza. Domnul Ionut Lupescu este angajat la UEFA si primeste salariu de la aia; in consecinta sunt dispus sa-l invat ceea ce trebuia deja sa stie si sa-i indic unde si ce sa citeasca DACA imi plateste serviciul asta cu 2000 de euro. Este un mizilic fata de salariul lui lunar, dar nu prestez munca patriotica pentru toti analfabetii ce s-au trezit fara vreo scoala in functii bine platite pe la forurile Europene. Daca nu, il las in durerea lui; la vremea potrivita cineva de la UEFA o sa-l lumineze si o sa invete si el ceva, fara sa plateasca. Cat despre prostul site-ului, pe numele lui timm, daca imi da 4000 de euro o sa-i spun despre ce e vorba si unde e scrisa interdictia. Nu o fac pentru bani, dar pe prosti daca nu-i arzi la buzunar, nu-si vor constientiza niciodata gradul de prostie si habarnismul in care se scalda si cu care se mai si mandresc pe forumuri!

Deci nu ai gasit nici tu articolul. GHINION! Era clar ca Lupescu are dreptate.

ciprian_451fh
ciprian_451fh  •  10 Februarie 2017, 03:24
Postat de Gheorghita Manea pe 09 Februarie 2017, 21:59

De unde va avea bani armata pentru transfer de jucatori? Dela bugetul de stat?

Bună întrebare!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează