FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA

UPDATE Revoltă în Ghencea » Cum apare numită CSA Steaua pe site-ul oficial al FRF: „Uitați-vă cum își bat joc de club!”

Suporterii steliști s-au revoltat în urma unui anunț oficial postat pe site-ul Federației Române de Fotbal. Comisia de Disciplină s-a referit la clubul din Ghencea drept „CSA Steaua Armatei”.
Suporterii steliști s-au revoltat în urma unui anunț oficial postat pe site-ul Federației Române de Fotbal. Comisia de Disciplină s-a referit la clubul din Ghencea drept „CSA Steaua Armatei”.

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 17:21 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 23:05

Suporterii steliști s-au revoltat în urma unui anunț oficial postat pe site-ul Federației Române de Fotbal. Comisia de Disciplină s-a referit la clubul din Ghencea drept „CSA Steaua Armatei”.

UPDATE 23:00 / Reacția oficială a clubului Steaua

Clubul Steaua a reacționat printr-un comunicat oficial:

Puteți să ne spuneți simplu STEAUA BUCUREȘTI! O nouă mărturie a Federației Române de Fotbal că nu respectă STEAUA și pe suporterii steliști. După ce am fost judecați de către comisiile federației cu altă unitate de măsură față de alte cluburi, în spețe identice, avem parte de o nouă dovadă de ”profesionalism” din partea Comisiei de Disciplină și Etică, din cadrul FRF. În tabelul cu lista sancțiunilor hotărâte pentru meciurile de seniori aflate pe rol în ședința din 20 martie 2024, publicat pe site-ul oficial al federației, în dreptul clubului nostru apare denumirea „CSA Steaua Armatei”.

Le reamintim tuturor, inclusiv angajaților FRF, că denumirea oficială a clubului nostru este Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Sperăm că este o greșeală de tehnoredactare și că federația nu a început să practice tehnici folosite, aproape în fiecare zi, de mass-media din România pentru a induce în eroare fanii că ar exista mai multe echipe cu numele de Steaua. Este o singură echipă Steaua București și oricât ați încerca, nu puteți nega realitatea.

Solicităm Federației Române de Fotbal să ia măsuri, cât se poate de rapid, pentru a corecta numele echipei noastre, și ca să vă fie mai ușor pe viitor și pentru a nu se mai crea probleme, puteți să ne spuneți simplu STEAUA BUCUREȘTI!

- Comunicat CSA Steaua

„CSA Steaua Armatei”, în comunicatul Federației Române de Fotbal

Pe masa Comisiei de Disciplină și Etică a Federației s-a aflat și un caz legat de meciul CSA Steaua - CS Tunari, scor 2-1, din ultima rundă a sezonului regulat de Liga 2.

Se mută CSA Steaua într-o țară vecină?! Au ajuns la disperare: „Legea ne permite”
CSA STEAUA
Se mută CSA Steaua într-o țară vecină?! Au ajuns la disperare: „Legea ne permite”

În documentul publicat pe site-ul FRF, formația antrenată de Daniel Oprița este numită „CSA Steaua Armatei”. Denumirea oficială, prezentată de Federație la startul sezonului, este Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Revoltă în Ghencea » Cum apare numită CSA Steaua pe site-ul oficial al FRF: „Uitați-vă cum își bat joc de club!”
FOTO: Captură @FRF

Suporterii steliști s-au revoltat. Pe contul de facebook al „AS47”, organizația nonprofit care a sprijinit Steaua încă din Liga 4, a fost postat un mesaj în care sunt trași la răspundere conducătorii clubului din Ghencea:

Scriam acum o săptămână că cei din club iau atitudine doar când este un atac la propria persoană. Uitați-vă cum își bat joc cei de la Federația Română de Fotbal de numele clubului Steaua București. Bichir, Marinescu, Barbu și alți indivizi... chiar și cei din armată, nea Bachide, Roșu, ăștia de la FRF își bat joc de locul vostru de muncă, inclusiv de suporteri, legende și tot ce a însemnat acest club pentru istoria fotbalului din România, dar prea puțin pentru a vă exprima punctul de vedere sau pentru a-i ataca în instanță.

Nu s-au luat de voi personal, nu? Iar vă faceți că nu ați văzut, cât de mult puteți să vă ascundeți de realitate? Ce pretenții ai putea să ai de la FRF și angajații acesteia? Nu demult, unul dintre angajați făcea concursuri cu produsele FRF într-o emisiune în care denigra clubul Steaua și făcea lobby pentru FC Fcsb.

- Comunicatul emis de AS47

Situația din play-out-ul Ligii 2

Echipele din play-out-ul ediției 2023-2024 a Ligii 2 vor fi împărțite în două grupe a câte şapte echipe, în funcție de locul ocupat la finalul sezonului regulat. În cadrul play-out-ului, în fiecare grupă se va disputa un singur joc între participante, rezultând astfel şase meciuri pentru fiecare formație. La finalul play-out-ului, vor retrograda locurile 6 și 7.

GRUPA A PLAY-OUT

  1. Ceahlăul Piatra Neamț 31p
  2. CSM Reșița 27p
  3. Metaloglobus București 26p
  4. FC Argeș 24p
  5. Dumbrăvița 23p
  6. Unirea Dej 13p
  7. CSM Alexandria 9p
GRUPA B PLAY-OUT
  1. CSA Steaua 28p
  2. Chindia Târgoviște 28p
  3. Concordia Chiajna 25p
  4. CSM Slatina 25p
  5. Viitorul Pandurii 23p
  6. CS Tunari 16p
  7. Progresul Spartac 1p

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

„Războiul” FCSB vs CSA Steaua a ajuns și pe Metropolitano. Banner în limba engleză!
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
„Războiul” FCSB vs CSA Steaua a ajuns și pe Metropolitano. Banner în limba engleză!
Precedentul care îi dă fiori lui Dinamo! Ce șanse au „câinii” în cazul în care vor face recurs la decizia suspendării terenului
DINAMO
Precedentul care îi dă fiori lui Dinamo! Ce șanse au „câinii” în cazul în care vor face recurs la decizia suspendării terenului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
fabulos
fabulos  •  28 Martie 2024, 16:28
Postat de 19sevilla86 pe 28 Martie 2024, 11:24

Gluma proasta, sordida! Auzi ultrasi de cazarma și aia una bolșevică expirata! Batjocura pentru fenomenul ultras sa aiurezi ca in 2024, in lume, ar mai exista ultrasi de unitate militară! Caricatura fotbalistică kaki ieșită in 2017 din popota anomaliei sportive militarizate staliniste UM02301 are numele oficial CSA “steaua”, deci Cazarma Stalinistă a Armatei “steaua”, o steluța kaki a armatei! Atunci de ce nemulțumirea, revolta, unicilor fani de unitate militară rămași in lume? De ce supărarea AS47, adică Aceiași Sovietici de la 1947, ca echipa lor de suflet, apărută in 2017, poarta un nume atât de drag lor CSA=TSKA=Cazarma Stalinistă Anacronica? Ca unica soluție posibila in cazul CSA, ar rămâne transferul cu totul, inclusiv fanii cazarmisti, in Coreea de Nord, unica țara din lume care ar mai putea accepta o astfel de rămășița a bolșevismului in sport!

Crezi ca repetand minciuna cu 2017 devine adevar? Te inseli amarnic, Steaua Bucuresti ramane infiintata in 1947.

fabulos
fabulos  •  28 Martie 2024, 16:26
Postat de emil1986 pe 28 Martie 2024, 11:29

Bati campii, puisor. Steaua (FCSB) a fost a Armatei, dar s-a desprins, asa cum si trebuia, deh, a venit o revolutie, o schimbare a sociatatii, iar echipele departamentale nu-si mai au locul. CSA Steaua vrea sa fie din nou a Armatei, doar e finantata din banii venit de la bugetul Armatei. Voi, cei care sustineti aceasta clona, fie sunteti copii fosti ofiteri de pe vremea impuscatului sau chiar fosti nomenclaturisti comunisti, fie sunteti low mind si nu pricepeti ca Romania traieste intr-o alta epoca, in care bugetul Armatei nu mai trebuie sa bage bani in fotbal. Trezeste-te!!!!!

Cum s-a desprins Fcsb din Steaua si cum a ajuns la Becali? Care sunt documentele care stau la baza afirmatiilor tale? CSA nu "vrea" sa fie a Armatei. Clubul Sportiv al Armatei a fost si ESTE. Sunt doua probleme distincte: 1. ce trebuie sa se intample cu CSA Steaua Bucuresti si mai ales cand si 2. Intre Steaua Bucuresti si SC FC FCSB SA nu exista absolut nici o legatura. Nu uita sa raspunzi la intrebari.

Functionarul22
Functionarul22  •  28 Martie 2024, 14:03
Postat de Nicknack pe 27 Martie 2024, 22:04

La noi in tara totul este posibil cînd tara este condusă de hoți și susținători ai infractorilor.Fara Talpan CSA ar fi rămas pe mîna infractorului Becali și după moartea lui ar fi rămas poate nepoților săi.Mai vorbeste ciobanul cît mai vorbește că FCSB ar fi Steaua dar procesele cistigate de Talpan îl vor pune la punct.Oricum de nume se mai tine Gigi in rest stadion ,palmares și culori ioc.

Amice ...sunteti penibili ! Si ce-i mai rau in aceasta situatie este ca nici macar nu va dati seama de asta ... !

Vezi toate comentariile (33)
Comentează