FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

CSA Steaua i-a răspuns în termeni duri lui Gigi Becali: "FCSB n-a solicitat nici marca, nici stadionul"

Articol de - Publicat marti, 31 mai 2016 00:00

Războiul dintre Clubul Sportiv al Armatei şi cel patronat de Gigi Becali îşi desfăşoară câte o bătălie în fiecare zi.

Ieri, gruparea din cadrul Ministerului Apărării a oferit un comunicat extrem de amplu în care a dezvăluit întreaga istorie a modului în care s-au desfăşurat relaţiile dintre cele două entităţi.

În finalul punctului de vedere, CSA Steaua face însă o dezvăluire care pune în altă lumină poziţia clubului lui Becali: "În mai multe rânduri, reprezentanţii S.C.Fotbal Club "Steaua Bucureşti" S.A. au anunţat prin toate canalele mass-media că doresc un dialog pentru continuitate. Societatea comercială nu a făcut însă până în prezent nici o solicitare oficială de a folosi marca "Steaua Bucureşti" sau de a găsi de comun acord cu CSA o formulă legală de continuitate prin care să se valorifice stadionul de fotbal şi anexele acestuia".

În plus, cei care au condus Clubul Sportiv au găsit o modalitate de a-i răspunde în mod ironic şi lui Gigi Becali: "Dorim să reamintim pe această cale milioanelor de suporteri şi nu numai că în prezent domnul George Becali nu deţine, conform Registrului Comerţului, nici o calitate oficială la FCSB, având la început calitatea de investitor, ulterior de patron şi apoi, după cedarea acţiunilor deţinute, … doar de suporter".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  31 Mai 2016, 17:54

astia chiar nu inteleg ca nu ne intereseaza desenele lor????nu e nimeni obligat sa dea bani pe niste embleme,sa le tina sanatosi!sa-si pastreze si groapa aia de gunoi,numita baza sportiva,sau sa o dea cuiva care e dispus sa plateasca acea chirie enorma si sa faca investitii tot din banul lui!fcsb e steaua si nu are nici o treaba cu armata,nici nu trebuie sa mai ia ceva de la armata,chiar daca acel ceva costa 1 ban!

1003066416412193
Bugatti Cony  •  31 Mai 2016, 17:37

eu nu unteleg ce vrea sa artate armata? dar mi se confirma ca sunt jalnici.oare nu va e rusine??????????

zizu
zizu  •  31 Mai 2016, 15:32
Postat de satyricon pe 31 Mai 2016, 14:01

Zuzulica iar te bagi si te arzi. Ia cerceteaza tu cat de "de bun-simt" ***i ***. Sau frate-sau delapidatorul!

voi sunteti cazuti in cap! becali a fost condamnat?...a scapat cum a scapat? mm a fost condamnat? a scapat cum a scapat? negoita ,oricare...e condamnat? nu! are cazier? nu! indiferent de ce se zice sunt absolut nevinovati....! si de infractorul vostru se zice ca ...e asa si pe dincolo...si? SE ZICE!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează