FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Rădoi s-a scuzat după greșeala de la conferință: „Nu vreau să mă trezesc cu vreun telefon de la Usain Bolt”

Mitrel Rădoi, antrenor CSU Craiova
Mitrel Rădoi, antrenor CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2022 22:07 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2022 22:40

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, și-a cerut scuze pentru gafa făcută la conferința premergătoare meciului cu U Cluj.

Rădoi a susținut inițial că Vătăjelu a alergat în meciul cu Sepsi (1-0) 55 de metri în numai 4 secunde. Extrapolând, asta înseamnă că Vătăjelu ar putea termina 100 de metri în mai puțin de 9,58 secunde, recordul mondial deținut de celebrul Usain Bolt.

Ratare monumentală în CSU Craiova - U Cluj » Cum a trecut Rivaldinho pe lângă deschiderea scorului
CSU Craiova - U Cluj
Ratare monumentală în CSU Craiova - U Cluj » Cum a trecut Rivaldinho pe lângă deschiderea scorului

Rădoi: „Nu vreau să mă trezesc cu vreun telefon de la Usain Bolt”

Rădoi a conștientizat greșeala, după ce fusese deja criticat aspru de Marcel Pușcaș, oficialul rivalilor de la FCU Craiova.

„Aș vrea să-mi cer scuze pentru gafa făcută. Am zis 165 de metri în 14 secunde, erau 24 de secunde. Nu vreau să mă trezesc cu vreun telefon de la Ben Johnson sau Usain Bolt, că vor să-l vadă pe Vătă cum a făcut. 

Sunt 24 de secunde. Îmi cer scuze pentru gafă”, a declarat Mirel Rădoi înainte de startul meciului cu U Cluj, la Prima Sport.

Ce a spus Mirel Rădoi inițial, la conferința de presă

„Vătăjelu are 165 de metri făcuţi în 14 secunde la faza golului cu Sepsi. Nu e uşor deloc. Îşi întâmpină adversarul, apoi face o cursă de 55 de metri undeva în 4 secunde, după aceea revine pe tranziţie, apoi urcă din nou şi finalizează”, a declarat Rădoi în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu U Cluj.

Citește și:

Universitatea Craiova - U Cluj, în etapa #17 din Liga 1. Crețu înscrie cu capul!

Latovlevici, „făcut pachet” de oficialul lui FC Argeș: „E deja al 5-lea meci în care greșește capital” + Replica zilei în Liga 1: „I-au asfaltat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dandana
dandana  •  08 Noiembrie 2022, 19:37

Bine ca sunteți voi deștepți, nu mai are omul sa glumească ca săriți ca arși. Frate în ce lume trăim dacă nu mai știm la glume. Știm sa bârfim și sa jignim, asta este lumea în care eu nu vreau sa trăiesc. Toți sunteți triști, doriți perfecțiune, dar voi însăși sunteți defecți

ED_BAD
ED_BAD  •  07 Noiembrie 2022, 21:59
Postat de 666piturca pe 06 Noiembrie 2022, 17:15

Bad Boy, beyatu’ a mancat langoshi prin 88. Sa probezi o Sanda, nu era mare lucru in anii aia… Banuiesc ca dupa ‘90 a devenit un mod de a composta un bilet de tramvai.

Aoleeeeu! :))))

666piturca
666piturca  •  06 Noiembrie 2022, 17:15
Postat de ED_BAD pe 06 Noiembrie 2022, 10:52

Si nici pe Sanda nu se stie cum.... :)))))) Poate ca Puscas o avea Bac-ul luat de se rostogoleste acum asa vioi prin lan, dar nici fotbal mare n-a jucat ca sa se poata lauda acum cu asta. Ca a'ci de fotbal era vorba bre, nea Puscas ... :))))

Bad Boy, beyatu’ a mancat langoshi prin 88. Sa probezi o Sanda, nu era mare lucru in anii aia… Banuiesc ca dupa ‘90 a devenit un mod de a composta un bilet de tramvai.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează