FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Cu ce gînd a plecat Dan Petrescu spre China: "E normal ca jucătorii și antrenorii să meargă acolo"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iulie 2015 14:31

Dan Petrescu, fostul antrenor al tîrgmureșenilor de la ASA, a plecat astăzi spre China unde va prelua formația din prima ligă Jiangsu Guoxin-Sainty.

"Mai sînt 14 etape, trebuie să fac rezultate și, dacă rezultatele vor veni, sînt sigur că la iarnă va fi nevoie de jucători. Întîi a fost Rusia, apoi Țările Arabe, acum China... e normal ca jucătorii și antrenorii români să meargă acolo, pentru că ofertele sînt foarte bune din punct de vedere financiar.

Oferta financiară m-a atras cel mai mult. Așa, peste tot mi se promit proiecte frumoase, dar ați văzut ce se întîmplă", a spus Dan Petrescu, conform Dolcesport.

Echipa antrenorului român este pe locul șase în China

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
para.para
para.para  •  09 Iulie 2015, 21:22
Postat de andrei.33 pe 09 Iulie 2015, 17:29

Un antrenor isteric care viseaza Premier League dar ajunge numai la arabi si chinezi. O petarda mioritica acest Bursuc.

El nu viseaza la nici un Premier League. Doar angajatii ghesepe care au ca scop indobitocirea cu buna stiinta a poporului roman, il transfera la Chelsea.

antalmihai
antalmihai  •  09 Iulie 2015, 20:53

un isteric ***.nu se exagereaza deloc,urmariti l ,***!cum sa lasi o echipa dupa un joc,pe care la pregatit 0,un mercenar ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  09 Iulie 2015, 17:45
Postat de mal. pe 09 Iulie 2015, 17:41

Dacă nu își va contola crizele de isterie și accesele de furie care l-au făcut cunoscut, are toate șansele să ne povestească despre cum nu a găsit nici în China echipa care să-l merite. Crede cineva că primește în Anglia angajament un astfel de clovn? Despre rezultate, în afară de Urziceni (sunt mari suspiciuni de "dopaj extrasportiv") nu s-a mai auzit nimic...

Exagerezi, dar, oricum...dupa Qatar si China doar in Asia sau Romania isi va mai gasi angajamente. Pana la urma banul conteaza mult mai mult decat povestile.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează