FOTBAL  »  Superliga  »  INIŢIATIVĂ

Cu chibritul pe stadion

Articol de - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

Aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat în exclusivitate încă de miercuri, conducătorii giuleşteni au apelat la o măsură inedită pentru a evita repetarea incidentelor de la partida cu Steaua, cînd arbitrul Alexandru Deaconu a decis întreruperea partidei după ce a fost lovit cu o brichetă. Aseară, fiecărui spectator fumător i s-a oferit un chibrit în schimbul brichetei pe care o avea asupra sa (foto).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  20 Aprilie 2008, 14:59

Care-i problema ta flacau? Ti-au luat bricheta cu poza de gagici dezbracate, si amu nu mai ai stimulente cand o freci la baie? Inchide ochii si incearca sa-ti imaginezi ca rapidu lupta sa ia titlul, tot fantezie erotica este si asta :)

 •  20 Aprilie 2008, 10:18

n-avem brichete avem chibrituri dar dupa filtre, la poarta tribunei a 2a puteai sa culegi ditamai cataroaiele de pe jos si sa intri cu ele in stadion. ce prosti sunt si conducatorii nostri ca au pus botu' la jaful facut de steaua de ca-cat cu meciul intrerupt. tara de tarani, de tigani si de ciobani, d-aia nu ma mir ca steaua are cei mai multi fani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează