FOTBAL  »  Superliga  »  

Cu gura pe ei

Articol de - Publicat duminica, 06 aprilie 2008 00:00

Goalkeeper-ul l-a certat pe Blay în dese rînduri, reproşîndu-i că gălăţenii pătrund mult prea uşor pe partea sa. "Strînge mai bine, George!", a ţipat Lobby. Blay a reacţionat şi el, gesticulînd nervos: "Leave me alone!". În minutul 87, la o mare ocazie a lui Szekely, care a şutat peste, Lobonţ a ieşit din poartă şi l-a înjurat ca la uşa cortului pe Boştină, care pierduse foarte uşor mingea la mijlocul terenului. După meci, Lobonţ a plecat separat de colegi, cu o maşină.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
 •  06 Aprilie 2008, 11:25

Lobont este un portar extraordinar si daca toti ceilalti jucatori a lui Dinamo ar prinde o zi proasta atat de rar cum o face Lobont probabil,ca acum,Dinamo ar fi pe primul loc.Felicitari Lobont pentru felul cum joci si pentru OMUL care esti.Sper sa ajungi la o echipa mare care sa te aprecieze la adevarata ta valoare.E pacat ca oameni buni pleaca din tara si nu stim sa ii apreciem decat atunci cand nu ii mai avem.Exemple sun destule(Lucescu,Olaroiu,Niculescu,Petre,Niculae s.a.m.d.)Succes tuturor.

 •  06 Aprilie 2008, 06:10

Bravo Lobby ! S-au suparat muraturile alea; pai prostul nu-i prost destul... Faina ala sa zica "Merci" ca a prins din nou echipa, oricum este Todorovski 3 clase peste.. Lobont ii aseaza cu mana (vezi meciul cu Rapid de anul trecut) dar n-are telecomanda sa-le mareasca si viteza de joc. Shut up toti, lasati portarul sa va dirijeze, ca si asa sunteti verze... Lobont este totul pentru noi campionatul asta. BRAVO LOBBY !

 •  06 Aprilie 2008, 04:13

normal.....se mai musca si cainii intre ei...:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează