FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Culio şi-a predat locul unui jucător cu o viteză de rachetă » Ghepardul vişiniu

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2011 00:00

Nicoară şi-a năucit adversarii prin sprinturile pe stînga. CFR a desfiinţat-o aseară pe FC Horst, în primul amical din 2011, scor 13-1

Cu două piese noi în formula de start, Mincă şi Nicoară, clujenii s-au distrat copios cu olandezii de la Horst în primul amical din Antalya. De Zerbi şi-a confirmat clasa, iar surpriza s-a numit Nicoară, mijlocaşul stînga adus în această iarnă de la Brăneşti. "Nico" şi-a năucit adversarii prin sprinturile pe stînga. La puţine minute după startul jocului, mijlocaşul a reuşit o cursă de 40 de metri, lăsînd pe drum 4 jucători de la Horst! "Oooo!", au exclamat, în tribună, oficialii batavi, dar portarul lor a rezolvat, in extremis, situaţia. "Habar n-am cu ce viteză pot să alerg. Nici la sută nu m-am măsurat niciodată", a mărturisit jucătorul, care promite să facă senzaţie la CFR, ca şi ceilalţi doi jucători de mare viteză dinaintea sa, Semedo şi Dubarbier.

De Zerbi în vervă
Napoletanul a deschis scorul, după un sfert de oră de joc, cînd l-a bătut pe portarul olandez la colţul scurt. Minteuan l-a trimis sus, lîngă Bjelanovici, preferînd să-l lase pe bancă pe ivorianul Traore, iar De Zerbi s-a distrat în cîteva rînduri cu adversarii. În faţa unor amatori olandezi, CFR a dansat la propriu pe teren, înscriind aproape din fiecare fază de poartă, spre satisfacţia lui Minteuan.


Mincă ezitant
Portarul adus de la FC Braşov, Mihai Mincă, a fost titular aseară, în partida cu FC Horst. N-a fost însă prea solicitat, fiind nevoit să facă gimnastică în poartă, pentru a se încălzi. Mincă a greşit la singura ocazie a olandezilor, după ce a ieşit hazardat din poartă la o ezitare a căpitanului Cadu.


Inbox

>> Clujenii au fost urmăriţi ieri la lucru de Narcis Răducan, care a stat în tribună, departe de "oficiala" în care se afla preşedintele lui CFR, Iuliu Mureşan.
>> E. Dică a fost în mare formă aseară, punctînd de două ori în prima repriză. Altfel, Gabi Mureşan a jucat primul său meci, după accidentarea de la gambă, care l-a ţinut departe de teren timp de 2 luni.

CFR - FC Horst 13-1
Au marcat: De Zerbi (15, 42), Edimar (26), E. Dică (39), Bjelanovici (30, 33), Traore (67), Hora (69), Bud (58, 66, 74, 75, 88)
CFR (repriza 1): Mincă - Panin, Cadu, Rada, Edimar - E. Dică, Mureşan - E. Kone, De Zerbi, Nicoară - Bjelanovici. Antrenor: Alin Minteuan.
CFR (repriza 2): Amadio - Hora, Paul, G. Mureşan, Edimar - Peralta, Kivuvu, Bastos - Batin, Traore, Bud. Antrenor: Alin Minteuan

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
sorin37
sorin37  •  04 Februarie 2011, 12:13

intr-un an va fi titular la nationala n,veti vedea....

alpin
alpin  •  23 Ianuarie 2011, 10:00

Antrenament agreabil. Cred ca Nicoara va ajunge departe! Si, mai ales, departe de cluburi de noapte, manele si cur.ve cu fitze!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează