FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Culisele mişcărilor de la Dinamo » Gazeta decriptează ultimele mutări din tabăra "câinilor"

Articol de - Publicat vineri, 06 mai 2016 00:00

Rednic vrea să îi pună în cârcă lui Negoiţă un eventual eşec în finala Cupei, patronul îl vrea plecat din cauza implicării fiicei antrenorului în treburile clubului.

Mircea Rednic a declarat ieri că nu mai continuă la Dinamo, fiind dezamăgit că Ionuţ Negoiţă a făcut publice negocierile dintre cei doi. De fapt, conform surselor Gazetei, "Puriul" şi-a asigurat "spatele" în cazul unui eşec în finala Cupei României, de pe 10 mai, cu CFR, şi în acelaşi timp speră să îi pună patronului suporterii în cap.

De cealaltă parte, Negoiţă l-ar şicana pe Rednic tocmai pentru a-l determina să plece singur, patronul fiind foarte deranjat de atitudinea "Puriului" din ultima vreme.

Mai exact, două au fost motivele care l-au făcut să explodeze: faptul că antrenorul a implicat-o pe fiica sa, Luana, în transferurile şi treburile de la club și faptul că Rednic ar fi cerut în noul contract comision din fiecare transfer pe care Dinamo îl va face!

Vorbeşte cu Luana ;)

Conform surselor din anturajul conducerii, momentul în care totul s-a rupt între Negoiţă şi Rednic a fost în pauza de iarnă, când "Puriul" era plecat în cantonament cu echipa.

Fiica impresară a lui Rednic s-ar fi dus la Ionuţ Negoiţă şi, deşi are doar 26 de ani, i-ar fi vorbit la pertu patronului echipei: "Tata e plecat şi m-a lăsat pe mine să mă ocup de lucruri aici, dacă ai nevoie de ceva sau vrei să îi transmiţi ceva tatei, îmi poţi spune mie".

Negoiţă ar fi fost extrem de iritat, mărturisind apropiaţilor: "Am ajuns să cer audienţă unei copile de 20 de ani ca să vorbesc cu antrenorul echipei? Nu se poate aşa ceva!".

Totuşi, patronul echipei a evitat să ia măsuri până acum, nedorind să strice atmosfera de la echipă, dar după umilinţa suferită în ultima etapă cu Astra, locul 3 fiind aproape pierdut, Negoiţă a refulat.

”Ionuţ nu m-a căutat după meciul cu Astra, am văzut că m-a sunat aseară, dar am văzut prea târziu. M-a făcut să decid să nu mai continuu din vară la Dinamo. Nimic nu mă face să mă răzgândesc."
Mircea Rednic, antrenor Dinamo, la DigiSport

"Ei spun că eu nu am promovat tineri, dar pe cine să mai promovez, pe fraţii lor?"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo, la DigiSport

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (30)
luc11
luc11  •  06 Mai 2016, 16:37
Postat de alexpescaru pe 06 Mai 2016, 14:01

Știu că o să iau înjurături, dar eu sunt încântat că pleacă Rednic. Motive ? Nu cred că e străin de plecarea lui Fai în Belgia. A băgat frica în jucători, care au văzut că el taie și spânzura în club. Uitați-vă la Marc, cum juca până să vină Rednic și cum joacă acum (speriat ca nu va mai rămâne la Dinamo ) după ce a văzut pe câți i-a dat afară. A adus un pogon de jucători de doi lei, din care doar 3 au ceva valoare ( Puljic, Palic și oarecum Gnohere ) în rest umplutură. Păi ia să-i fi plătit din banii lui, mai umplea curtea cu proști? Și, în plus, echipa nu joacă nimic, fraților! A mișcat cât de cât în tur, dar după pauza de iarna... canci. Bătăi istorice cu Viitorul, cu Chiajna (!) , cu Craiova și cine dracu' mai știe cu cine, egaluri acolo unde cei mai mulți luau puncte... A mișcat cat de cat bine doar cu Pandurii și cu Fcsb. Așa că. ..drum bun ! Sunt convins că premediteaza de mult această plecare și cred că l-a și șantajat pe Negoiță că dacă nu face cum vrea el, îi pune suporterii în cap. Ceea ce și face acum.

da, trebuie spus lucrurilor pe nume : echipa nu prea a jucat fotbal in play off, rezultatele pozitive se datoreaza disciplinei si inspiratiei si experientei antrenorului, dar nu jocului practicat..eu unul as fi preferat un joc ca al Pandurilor care pana la urma are castig de cauza ocupand locul 3

babahuda
babahuda  •  06 Mai 2016, 14:54
Postat de zecs93 pe 06 Mai 2016, 14:41

Eu nu inteleg treaba asta cu comisioanele, bun isi trage omu comision dar consider ca-l merita avand in vedere ca sezonu asta e unu din cele mai bune ale lui Dinamo din ultimii ani, daca nu era playofful il anunt pe negoita ca Dinamo termina pe locu 2 si acum noi eram in locu fcsb-ului si jucam in UCL !!

Rednic a suportat financiar unele plati catre jucatori in acord cu negoita ...el spus ca suporta unele plati la jucatori dar,atunci cand se fac oferte si jucatorul pleaca pe o anumita suma sa aiba un procent din suma de transfer ..eu cred ca e de bun simt ..odata ce a convenit cu patronul si el sustine salarii unor jucatori cu acordul patronului sa ceara procente din transferuri ...nu face pe la spate ,cum fac altii la fcsb ..aduce jucatori de 2 lei si isi trag comisioane ,unu e mm-ul si altul reghee prin nevastasa ....cati bani a scos asta din buzunarele lui becai si ale clubului astra tinea echipa 4-5 ani ..tot se da reghee mare jijist ..e jijist atata timp cat ia salariu 350mii pe an si bonusri cu 6 zerouri daca accede in grupele europene ,normal sa fie orice si sa sustina pe oricine daca iese banu ,,regheee a fost contactat sa preia dinamo in vara trecuta .a fost deacord dar,nu sa finalizat ca negoita nu a avut potenta materiala sa-i asigure salarii f mari lui si preparatorului si nevastasa sa aduca jucatori ....daca ii dadea negoita banii ceruti subit devenea dinamovist inca din stadiul de spermatozoid ...ii facea praf pe jijisti si pe acesta ..el e fan si se inchina la bani ,restul e figuratie ..jiji si reghe se inchina la EURO ..farisei

zecs93
zecs93  •  06 Mai 2016, 14:41

Eu nu inteleg treaba asta cu comisioanele, bun isi trage omu comision dar consider ca-l merita avand in vedere ca sezonu asta e unu din cele mai bune ale lui Dinamo din ultimii ani, daca nu era playofful il anunt pe negoita ca Dinamo termina pe locu 2 si acum noi eram in locu fcsb-ului si jucam in UCL !!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează