FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA

Cum a fost convins Milevski să semneze cu Chiajna » Iată ce salariu va avea în Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 06 februarie 2016 00:00

Fostul star al lui Dinamo Kiev a semnat ieri dimineaţă cu Concordia şi va avea cel mai mare salariu de la Chiajna. Plus o primă record pentru cîştigarea Cupei Ligii: 100.000 de euro.

Artem Milevski, 31 de ani, este, începînd de ieri dimineaţă, noul atacant al Concordiei Chiajna. Starul ucrainean va avea un salariu lunar de 7.000 de euro, fiind, de departe, cel mai bine remunerat jucător din lot.

Mai mult, Milevski are stipulat în contract un bonus de 100.000 de euro în cazul în care echipa va cîştiga Cupa Ligii. Echipa lui Falub urmează să joace semifinalele competiţiei cu Dinamo.

Fostul internaţional ucrainean mai poate încasa o sumă chiar mai mare, dacă echipa antrenată de Falub va ocupa locul 7 la sfîrşitul campionatului. Cu alte cuvinte, să cîştige play-out-ul.

Vrea să joace cu Steaua

După semnarea contractului, Milevski a oferit şi primele declaraţii la DigiSport: "Am început antrenamentele deja şi sper să joc lunea viitoare cu Steaua, să ajut măcar 15 sau 20 de minute. Cunosc fotbalul românesc. Ştiam de Steaua şi de Dinamo, iar acum ştiu şi de Concordia, acest club mai mic, dar foarte serios".

"Credeam că se retrage!"

Media din Ucraina a vuit joi, după ce Gsp.ro a dezvăluit în exclusivitate că Artem Milevski semnează cu Chiajna. "Credeam că se retrage", au glumit jurnaliştii din ţara vecină.

"Acum cîteva zile, la meciul memorial dedicat lui Bialkevici, fost jucător de la Dinamo decedat în 2014, a apărut cu multe kilograme în plus. Se zicea că are nevoie să dea jos 5 kilograme pentru a mai juca fotbal", au spus specialiştii de la Kiev.

"La fotbal este important prezentul, nu trecutul şi viitorul. Sperăm că un jucător cu un CV atît de bun să ne ajute"
Adrian Falub, antrenor Chiajna

"Ne-am înţeles pentru un contract valabil pentru următoarele şase luni şi dacă totul decurge conform planului, vom prelungi înţelegerea pe încă un an"
Cristian Tănase, preşedinte Chiajna

13 trofeea cîştigat Milevski cu Dinamo Kiev: 4 titluri de campion, 4 Cupe şi 5 Supecupe ale Ucrainei

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
pol1iasi
pol1iasi  •  06 Februarie 2016, 10:27

Looool..ce burta are frate....se rupe cureaua de la pantaloni...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Februarie 2016, 09:35

alcoolistul asta nu merita niciun ban ...ati dat jucatori buni afara sa luati pocnitori ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează