FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum a schimbat ploaia cariera unui actual fotbalist al Stelei: "Băiatul ăsta mi-a atras imediat atenția"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 17:19

Adnan Aganovici a ajuns la Steaua în această vară din postura de jucător liber de contract, iar povestea sa e impresionantă.

Primul club din România la care mijlocașul de 28 de ani a jucat a fost FC Brașov, iar Aurel Țicleanu, antrenorul ”stegarilor” de la acea vreme, povestește cum ploaia i-a schimbat cariera noului jucător al Stelei.

"Am văzut niște DVD-uri, iar acest băiat mi-a atras imediat atenția. Nu a venit la probe pentru că deja avea un CV bun, jucase la echipe bune. Eu aveam mare nevoie de un mijlocaș dreapta. Exact pentru acest post l-am adus. Trebuia să efectuăm un antrenament pe Stadionul Tineretului, însă o ploaie ne-a dat peste cap toate planurile. Terenul era impracticabil, mocirlos, plin cu apă. Nu puteai face nimic pe el. Dar trebuia să ne antrenăm, iar eu să-l văd la treabă pe Aganovici.

În cele din urmă, ne-am dus la Ghimbav. Terenul era cât de cât în regulă. Eu aveam în plan să testez trei formule diferite de echipă, cu Aganovici pe diferite posturi. În final, l-am introdus mijlocaș central, deși el evolua în banda dreaptă. A jucat fantastic!

A condus perfect echipa, a dat niște pase fantastice, a urcat mijlocului terenului cu cel puțin 10-15 metri față de ceilalți coechipieri din linia mediană. Și atunci am decis ca Aganovici să joace numai ca mijlocaș central. Chiar că i-a priit și lui această schimbare, mai ales că acum văd că a ajuns la Steaua", a declarat Țicleanu pentru fanatik.

"La capitolul disciplină, Steaua nu va avea probleme cu el. Nu are viața extrasportivă, nu exagerează în timpul liber. Este un profesionist, își vede doar de carieră. Cum, de altfel, sunt toți croații. Este un jucător care știe să atragă vestiarul lângă el și să se facă iubit. Vorbește mult pe teren, își ghidează colegii și îi încurajează când este cazul. Steaua a făcut o achiziție excelentă, nu va regreta sub nici o formă. Îl văd jucând lângă Pintilii fără nici o problemă. Vor face un cuplu teribil" Aurel Țicleanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
corectu
corectu  •  02 Iulie 2016, 07:46

Steaua este echipa cu cei mai multi fani.Din toate timpurile.

ovasim
ovasim  •  01 Iulie 2016, 19:49
Postat de manty_one pe 01 Iulie 2016, 19:47

serios vorbind...tu chiar esti o gluma nereusita a naturii!.)))

Macar de-ar realiza asta,slabe sanse insa sa se mai uite in oglinda din cand in cand macar

manty_one
manty_one  •  01 Iulie 2016, 19:47
Postat de nebraska pe 01 Iulie 2016, 18:11

Steaua e istorie,fcsbul actual e o gluma nereusita.

serios vorbind...tu chiar esti o gluma nereusita a naturii!.)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează