FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

INCREDIBIL! Cum a sfidat Cojocaru familia Reghecampf: "E anormal să faci asta!"

Cojocaru, 20 de ani, are 19 meciuri în Liga 1 în tricoul Stelei
Cojocaru, 20 de ani, are 19 meciuri în Liga 1 în tricoul Stelei

Articol de - Publicat sambata, 03 septembrie 2016 00:00

Portarul a refuzat să semneze cu Anamaria, deşi inclusiv tatăl său i-a recomandat să o facă: "E anormal să am agent soţia celui care îmi e antrenor".

Valentin Cojocaru nu va mai juca în acest sezon pentru Steaua. A fost împrumutat un an la Crotone, în Serie A, însă în spatele plecării lui stau şi lucruri mai puţin ştiute despre modul în care a fost tratat tânărul goalkeeper la trupa roş-albastră.

Gigi Becali a declarat zilele trecute că "tatăl lui Cojocaru a venit să mi se plângă că i-a cerut MM să semneze cu Anamaria, că de-asta nu joacă. Bine, mă, uite că îţi dau drumul să pleci, oricum, nu fac eu la Steaua grădiniţă".

Cojocaru senior, fost arbitru asistent, a ţinut să lămurească ieri: "Niciodată Mihai Stoica nu a venit să-mi propună aşa ceva. Dimpotrivă, MM a fost printre puţinii din club care l-au ajutat şi l-au susţinut întotdeauna pe fiul meu".

Anamaria:  "Dacă l-aș fi vrut, l-aș fi avut"

În schimb, cea care şi-a dorit să-l reprezinte ca impresar pe Cojocaru a fost Anamaria Prodan, cea care l-a şi sunat pe tatăl portarului. Acesta i-a transmis fiului dorinţa exprimată de agentul respectiv.

Reacţia tânărului goalkeeper a fost una care i-a surprins pe toţi, inclusiv pe apropiaţii săi, chiar tatăl său i-a explicat că ar avea de câştigat dacă ar fi reprezentat de Anamaria.

"Nu mi se pare deloc în regulă ca eu să o am ca impresar pe soţia antrenorului meu. Şi dacă nu e normal, nu accept! Când nu o să mai fiu antrenat de Reghecampf şi va mai exista interes din partea respectivului agent, atunci discutăm" a fost reacţia pe care Cojocaru a avut-o la momentul respectiv.

"Nu am cerut niciodată să fiu agentul lui fiindcă îi cunosc impresarul, este un italian care îmi este foarte bun prieten. Dacă mi-aş fi dorit ca Valentin Cojocaru să semneze cu mine, s-ar fi întâmplat deja asta", a explicat zilele trecute Anamaria Prodan.

Arsenal e cu ochii pe el

După meciul de la Manchester, când trupa lui Reghecampf a pierdut cu 1-0, returul din play-off-ul Champions League în care Cojocaru a fost integralist, şeful scouterilor lui Arsenal i-a informat pe şefii Stelei că a rămas impresionat de prestaţia tânărului portar.

"Vom continua să-l monitorizăm fiindcă la ce vârstă are are un potenţial foarte mare pentru a deveni un goalkeeper de top în Premier League", le-a spus respectivul scouter.

Cojocaru a fost aseară titular în meciul România - Luxemburg U21. Debutul pentru Crotone s-ar putea produce pe 12 septembrie, în deplasarea de la Empoli.

250.000 €a încasat Steaua pentru împrumutul la Crotone, echipă care îl poate cumpăra definitiv în vara lui 2017 pentru alţi 750.000 de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (117)
kwd2015
kwd2015  •  04 Septembrie 2016, 23:53
Postat de danielp0tc0varu pe 04 Septembrie 2016, 11:44

Un baiat care are coloana vertebrala. Probabil ca era singurul jucator al fcsbelei care nu iubeste manelele . Respect Cojocarule !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  04 Septembrie 2016, 11:44

Un baiat care are coloana vertebrala. Probabil ca era singurul jucator al fcsbelei care nu iubeste manelele . Respect Cojocarule !

427278137453618
Walter Wicky  •  04 Septembrie 2016, 10:46

Bravo Cojocaru.

Vezi toate comentariile (117)
Comentează