FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cum au jucat noile achiziții ale Stelei în primul meci din acest an

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 20:50

Steaua a făcut doar 2-2 în primul amical din cantonamentul din Antalya cu Young Boys, însă Reghecampf a încercat să vadă cum joacă mai mulți dintre jucătorii aduși în această iarnă.

Reghecampf nu i-a trimis pe teren pe toți cei 9 jucători transferați în această iarnă.

Noile achiziții ale Stelei care au jucat în meciul de azi au fost: Bawab, Pintilii, Momcilovici, Marica, Popadiuc, Ștefănescu și Chitoșcă.

Thaer Bawab a început meciul foarte bine și în minutul 16 a intrat cu mingea în careu, a făcut un dribling și a fost faultat, arbitrul arătînd punctul cu var. În minutul 25 a executat periculos o lovitură liberă, dar fundașii adverși au respins din careu. Atacantul a fost schimbat cu Marica după 30 de minute de joc, Reghecampf fiind decis să folosească un vîrf la 30 de minute.

Ciprian Marica a intrat în minutul 30, iar pînă la finalul primei reprize nu s-a făcut remarcat, chiar dacă s-a luptat cu fundașii adverși. În minutul 61 însă a fost protagonistul fazei de la golul doi al Stelei. Atacantul a preluat frumos la marginea careului cu adversar în spate, i-a pasat lui Hamroun și acesta a trimis în poartă printre picioarele portarului. În minutul 78 i-a lăsat locul lui Onțel.

Mihai Pintilii a intrat din primul minut și a închis foarte bine spațiile de la centrul terenului. În repriza secundă, după ieșirea lui Varela a primit banderola de căpitan.

Marko Momcilovici a intrat în minutul 46 în locul lui Varela, iar Toșca a fost trecut în centru. Jucătorul venit de la Pandurii a evoluat foarte bine în banda stîngă și și-a ținut bine adversarul.

Doru Popadiuc și-a făcut apariția pe teren în minutul 78 în locul lui Adi Popa, dar, deși a alergat foarte mult, nu s-a evidențiat.

Sebastian Chitoșcă a jucat și el din minutul 78, cînd i-a luat locul lui Hamroun, dar fără vreo sclipire.

Cătălin Ștefănescu a intrat pe teren în minutul 78 în locul lui Stanciu și în cele 12 minute a ajutat în mai multe rînduri ofensiva campioanei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
684037908365251
Radu Tutuianu  •  20 Ianuarie 2016, 12:29

Dle antrenor ma refer la principalul de la STEAUA eu stiu ca in toate sporturile sunt trei categorii de antrenori ..:unii care au valoare dar lotul este mai putin valoros si au rezultate f bune ,unii care au valoare si au lotul valoros ,si au rezultate f bune, si unii care nu au valoare ca antrenori dar lotul este valoros si au rezultate f modeste -_- din care categorie faci parte_---

benaflek
benaflek  •  20 Ianuarie 2016, 07:14

nu mi a placut cum au jucat.unii jucatori au aceleasi intrari la minge fricoase.pai e3 si normal ca daca nu pui piciorul tapan la minge adversarul deja te a halit din punct de vedere mental si te domina.pintili mi a placut prin atitudine ca nu s a lasat calarit de adversar

nebraska
nebraska  •  20 Ianuarie 2016, 05:30
Postat de Marian Andrei pe 20 Ianuarie 2016, 02:12

Apropo lasam certurile cu miau miua .. eu vreau sa vad cu adevarat daca suporteri stelei au inteles cu adevarat ca armata nu le da nici o echipa si ca daca sa intors reghe la steaua acolo unde cu toti am fost fericiti sa fi-m cu toti alturea de STEAUA BUCURESTI. FARA SA MAI BATEM CAMPI FCSB FARA SA MAI VB DE SIGLA CU TOATA CA MA DOARE SI PE MINE DAR ASTA EE DACA AIA NU VOR CE FACEM ACUM NU MAI AVEM STEAUA POI NOI SUNTEM STEAUA CA DACA NU ERAM NOI SUPORTERI NU MAI AVEA ARMATA STEAUA SI NU MAI TINEAU CU UN ASA MARE PRET . DECI SA FIM SERIOSI HAIDETI SA SUSTINEM ECHIPA STELEI NR(FCSB) SI ARMATA CAND VA VEDEA VA INTOARCE FOAIA .

*** fcsp-istii,persoane cu fobii fata de unitati de invatamant.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează