FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - LUDOGORETS 0-2

Corespondență din Bulgaria Cum s-au mișcat jucătorii Craiovei în cel mai tare amical al verii » Cine a ieșit în evidență și cine a dezamăgit cu Ludogorets

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 20:19 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 20:33

CS Universitatea Craiova a fost învinsă de Ludogorets, scor 0-2, în al treilea amical al stagiului de pregătire din Bulgaria. Prestațiile elevilor lui Eugen Neagoe au fost analizate de trimisul GSP în Bulgaria.

  • Gazeta Sporturilor e prezentă în cantonamentul celor de la Universitatea Craiova din Bulgaria. Reporterul Vlad Nedelea transmite cele mai importante informații de la fața locului.
Universitatea Craiova pierde amicalul cu Ludogorets » Erori mari la golurile primite!
CSU Craiova
Universitatea Craiova pierde amicalul cu Ludogorets » Erori mari la golurile primite!

Eugen Neagoe are multe de pus la punct înaintea noului sezon. Atacanții au avut puține mingi la dispoziție, iar defensiva a scărțâit în mai multe momente, două dintre ele fiind speculate de Lugodorets.

Note GSP: cum s-au mișcat fotbaliștii lui Neagoe în testul cu Ludogorets

Laurențiu Popescu - 5

  • Un portar fără foarte multă experiență, capabil de „parade”, dar și de erori în momente simple. A început modest, cu două scăpări, apoi s-a reglat și n-au mai fost probleme. Fară vină la golul de 0-1.

Florin Borța - 5

  • Se simte experiența redusă la nivel de Liga 1. Pus în dificultate de banda stângă a bulgarilor. E greu de crezut că poate fi o soluție pe termen lung la Craiova.

Raul Silva - 6

  • Greoi, totuși un stoper de care Craiova nu se poate dispensa azi. Joacă mult din plasament, mereu primul la minge la tot ce înseamnă duel aerian, un lider în defensivă, mereu cu gura pe colegi.

Juraj Badelj - 5

  • Un fundaș bun, o soluție viabilă. N-a avut mari probleme, deși are o vârstă fragedă, arată multă maturitate în joc. O scăpare pe final de meci, când a fost depășit ușor printr-un dribling scurt.

Basilio Ndong - 6

  • Bun, sigur pe el. A fost greu depășit de adversari. Destul de puternic, anticipează bine, s-a descurcat în fața lui Despotov, căpitanul lui Ludogorets.

Alexandru Mateiu - 6

  • Omul bun la toate. Coboară mereu între fundașii centrali, aleargă enorm, ajunge și la poarta adversă și preia și rolul de pasator. Un jucător util.

Alexandru Crețu - 5 

  • Mult efort, puține realizări. De cele mai multe ori a fost nevoit să alerge după minge, după adversari. Obișnuit să apară adesea în fața porții, azi a fost mai preocupat de partea defensivă, acțiunile de atac fiind rare.

Andrei Ivan - 5 

  • Mutat de pe postul obișnuit în prima repriză, e clar că Andrei nu se simte bine în partea dreaptă. A revenit apoi, însă jocul său a fost precum cel al echipei, modest. După pauză a încercat câteva acțiuni pe cont propriu, de fiecare dată blocate ușor de bulgari.

Marian Danciu - 5

  • Șters, nu a ieșit cu nimic în evidență. Încă este fragil, necopt.

Alexandru Mitriță - 6

  • Unul dintre cei mai activi fotbaliști din ofensiva oltenilor, căutat de toți colegii, e evident că va fi printre liderii echipei, chiar motorul ofensivei. Rapid, mereu atent pe pasele în spatele fundașilor adverși. Plus că e executantul tuturor fazelor fixe, cornere sau lovituri libere. A părăsit terenul accidentat după o jumătate de oră. Nimic grav, din primele informații ale staff-ului medical.

Elvir Koljic - 5

  • A avut puține realizări, ce-i drept și puține mingi. Încă în căutarea ritmului. Însă atunci când prinde mingea, se întoarce imediat spre poartă. Și azi a finalizat practic singurul balon primit într-o zonă bună.
+5 FOTO

Cum s-a descurcat fotbaliștii intrați pe parcurs:

Ștefan Vlădoiu - 6

  • Problemele din banda dreaptă a Craiovei nu s-au rezolvat. E evident un post cu probleme pentru olteni. Vlădoiu a fost mult solicitat de bulgari, iar pe parte ofensivă n-a contat.

Nicușor Bancu - 5

  • Căpitanul Craiovei a prins 45 de minute, e tot mai bine. Foarte puțin pe fază ofensivă, cam ca toată echipa oltenilor. Surprins în câteva momente de pasele trimise în spatele său.

Mihai Căpățînă - 5

  • Nu s-a remarcat, a alergat mult, în nota obișnuită. Mereu în priză pentru a câuta să distrugă atacurile în valuri ale bulgarilor.

Ante Roguljic - 4

  • Un început curajos, cu câteva acțiuni reușite. Un șut bun de la distanță, dar a și ratat cea mai importantă acțiune a Craiovei. Singur cu portarul, a lovit doar bara. „Tras de urechi” pentru faptul că nu e prea prieten cu efortul, pierde mingea, apoi nu pleacă după adversar.

Alexandru Cîmpanu - 5 

  • Obosit, șters. Foarte puține realizări în timpul petrecut pe teren. Probabil va apărea tot mai rar în primul 11.

Citește și alte știri din cantonamentele formațiilor de Liga 1:

Cum s-a descurcat FCSB cu Anderlecht » Echipa GSP din Olanda a analizat fiecare jucător: doi MVP de nota 8, o mare dezamăgire + un debut ratat
FCSB - ANDERLECHT 2-5
Cum s-a descurcat FCSB cu Anderlecht » Echipa GSP din Olanda a analizat fiecare jucător: doi MVP de nota 8, o mare dezamăgire + un debut ratat
Glume cu Borja Valle, la amicalul Rapidului: „Mamă, dacă ai ști ce te înjurau unii când erai la Dinamo!”
RAPID
Glume cu Borja Valle, la amicalul Rapidului: „Mamă, dacă ai ști ce te înjurau unii când erai la Dinamo!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  02 Iulie 2023, 21:45
Postat de 1.fcu pe 01 Iulie 2023, 20:36

Nu sunt jucatorii Craiovei, sunt ai jud Ilfov.

Ai vazut tu in buletinele lor!? Dar probabil esti suporter al clonei din booveni…

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  02 Iulie 2023, 20:38
Postat de 1.fcu pe 01 Iulie 2023, 20:36

Nu sunt jucatorii Craiovei, sunt ai jud Ilfov.

Pai echipa asta reprezinta toata Oltenia

parachioara5
parachioara5  •  02 Iulie 2023, 13:13
Postat de Hcm27 pe 02 Iulie 2023, 10:16

Sa știi!Dacă mai aduc unul-doi jucători, dintre care un vârf si-l titularizeaza pe Rogulici, Craiolguta ar putea fi o candidata reala la titlu.Si fără Sorinacio, cu un adevărat sfătuitor, Mieiță ar putea da lovitura.

...glumeam prietene titlu este deja decis de catre baietii destepti de la butoane ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează