FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

exclusiv Gabi Iancu schimbă echipa! Curățenie de vară + 4 prelungiri de contract

Gabi Iancu schimbă echipa! Curățenie de vară + 4 prelungiri de contract
Gabi Iancu schimbă echipa! Curățenie de vară + 4 prelungiri de contract

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 17:40 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 17:56

Hermannstadt s-a despărțit de 4 jucători, Buhăcianu, Babic, Gabi Iancu și Antoche, iar cu Bărbuț se discută rezilierea. Lui Stoica, Bejan, Balaure și Biceanu le-au fost prelungite contractele pe câte doi ani.

Hermannstadt a început pregătirile pentru sezonul viitor. Mai întâi, cu o "curățenie" de vară. Sibienii au renunțat la patru jucători, respectiv Valentin Buhăcianu, Matko Babic, Marius Antoche și Gabi Iancu. Primii trei sunt la final de contract și nu s-a mai dorit prelungirea colaborării cu ei, iar Iancu, sosit în iarnă, și-a încheiat împrumutul de la Akhmat Groznâi.

Niciun meci ca integralist

Totodată, din informațiile Gazetei, responsabilii clubului discută cu Cristi Bărbuț rezilierea contractului. Venit de asemenea în iarnă, de la Sepsi, vitezistul de altădată al Universității Craiova n-a reușit să convingă la Sibiu. El n-a reușit să bifeze nici măcar meci ca integralist sub comanda lui Marius Măldărășanu! Cel mai mult a jucat câte-o repriză, la 1-1 cu FC Argeș, în sezonul regulat, și la 1-2 cu U Cluj, în ultima etapă a play-out-ului.

Cu ei se merge mai departe

Pe de altă parte, Hermannstadt a "securizat" câțiva jucători-cheie, cu care "Măldă" ține să lucreze și stagiunea viitoare. Este vorba despre fundașii Ionuț Stoica, Florin Bejan, despre mijlocașul Ciprian Biceanu și extrema Silviu Balaure. Toți și-au prelungit contractele pe câte 2 ani. Înaintea lor prelungise chiar Măldărășanu, tot pe 2 ani, cu 9.000 de euro pe lună salariu în 2023/2024 și 10.000 lunar în 2024/2025.

Două echipe din SuperLigă, departajate la al șaptelea criteriu!
PLAY-OUT
Două echipe din SuperLigă, departajate la al șaptelea criteriu!
Eroul Niczuly! Sepsi CÂȘTIGĂ Cupa României Betano, ediția 2023 » Dramatism total: victorie după 14 penalty-uri
Sepsi - U Cluj 0-0 (5-4 d.pen.)
Eroul Niczuly! Sepsi CÂȘTIGĂ Cupa României Betano, ediția 2023 » Dramatism total: victorie după 14 penalty-uri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Mai 2023, 18:04

Gabi Iancu este un mare produs al fabricii de boomeranguri ...dar la el functioneaza Omerta...ma lasa numai pe mine sa vorbesc ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează