FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Cvintet

Articol de GSP - Publicat marti, 13 mai 2008 00:00

Cinci jucători din campionatul Portugaliei vor să îmbrace tricoul violet, doi fiind deja acontaţi de la Rio Ave, Chidi (24 de ani) şi Vilas Boas (24 de ani).

După modelul CFR, care a cîş­tigat eventul cu un lot în care se află 8 lusitani, Poli a început să cau­te jucători în Portugalia, după ce şi-au făcut o listă de posibile ach­i­­ziţii şi din campionatele fostei Iugoslavii.

Primii doi fotbalişti dintr-o listă de cinci nume vor semna cu echipa alb-violetă. Atacantul ni­ge­rian Philip Chidi (24 de ani) şi fun­daşul central portughez Andre Vilas Boas (24 de ani) sînt deja acontaţi de Poli, ambii jucînd cu Milhazes la Rio Ave, echipă proaspăt pro­mo­vată în prima ligă.

Şefii Timişoarei mai au încă trei fot­balişti în vizor, asupra cărora tre­buie să se decidă pînă săp­tă­mîna viitoare. Matheus Leite Nasci­mien­to (25 de ani), un atacant bra­zilian de la Sporting Braga, care poate evolua şi ca extremă, pe ambele benzi şi Jose Pedro (29 de ani), un mijlocaş polivalent por­tu­ghez de la Belenenses, sînt soluţiile gîn­dite pentru înlocuirea lui Ka­ra­mian. În plus, bănăţenilor le-a mai fost propus un fundaş de la Be­le­nenses, stoperul brazilian Hugo Alcantara (28 de ani).

21 de jucĂtori portughezi evoluează în acest moment în Liga 1

4 goluri a marcat Chidi în actualul sezon pentru Rio Ave

“Sînt mai multi jucători, nu doar portughezi, pe care i-am monitorizat, dar nimic concret. În zilele următoare vor apărea şi nume, pentru că vrem să lucrăm cît mai repede”
Marian Iancu Patron Poli Timişoara

Vin banii de la CJT
Consiliul Judeţean Timiş a anunţat că va achita 500.000 euro pentru calificarea în Cupa UEFA în cursul săptămînii. “Poli va primi prima tranşă de bani pentru că şi-a îndeplinit obiectivul. Este vorba despre jumătate de milion de euro”, a precizat preşedintele Constantin Ostaficiuc. CJ urmează să mai achite o tranşă de jumătate de milion de euro în decembrie, dacă Poli va încheia turul pe unul din primele cinci locuri.

Între Goga şi Tănasă
Deşi se orientează spre jucători străini, Marian Iancu nu a neglijat campionatul intern, unde a găsit doi atacanţi pe care şi i-ar dori la Poli. “Săptămîna aceasta o să avem o discuţie de fond pentru Goga. Depinde de pretenţiile sale şi ale clubului dacă va juca la Poli sau nu. Şi Tănasă e o variantă, dar nu ne-am hotărît încă. Nu am făcut o analiză atentă a lui pentru că nu credeam că e posibil să plece de la Craiova. Vom vedea”, a declarat Iancu.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
 •  13 Mai 2008, 13:12

Cele mai proaste transferuri posibile. Cum sa ai pretentii la tilu sau locul 2 cu rezerve din liga a 2-a lusitana ? Chidi ala a inscris doar 4 goluri si e atacant, Vilas Boas freca banca pana anul trecut la, ATENTIE: echipa Porto B (liga a 3-a). Alcantara are grave probleme comportamentale, neprezentandu-se la antrenamente sau chiar meciuri cand avea el chef. A stat 8 luni pe bara dupa ce a fost dat afara de la Legia Varsovia. Sa-l ia doar pe Matheus, ala poate deveni un super jucator !

 •  13 Mai 2008, 12:39

Nici unul nici altul. Goga va vinde meciurile ! Iar tanasa nu are valoare de Poli. Si dati papuci si lui Popa ca iara mai tranteste niste meciuri. Datii sansa lui Pantelimon sa creasca, lasati mercenarii sa plece. Daca se mai ia si bani pe ei e super.

 •  13 Mai 2008, 12:29

Tanasa e jucator de liga 3-a.Ori el ori Bloc Notes e tot aia.Nu mai luati tepe gen Izvoranu,Dancia si altii

Vezi toate comentariile (10)
Comentează