FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

“Da, îl vreau!”

Articol de , - Publicat duminica, 25 mai 2008 00:00

Mircea Rednic recunoaşte că şi-l doreşte pe belgianul Pieroni şi aşteaptă acum ca atacantul să decidă dacă vine la Dinamo.

Mircea Rednic a confirmat ieri ceea ce anunţase Ga­ze­ta Spor­turilor, că şi-l do­reş­te neapărat pe atacantul bel­gi­an Luigi Pieroni. Antrenorul a dia­lo­gat cu ziariştii celui mai important ziar spor­tiv belgian, “Het Laatste Nieuws”, şi le-a spus: “Am vor­bit cu cei de la Nantes, echipa de care apar­ţine Pieroni. Pe el îl ştiu de ani buni şi mi-ar plăcea tare mult să-l am la echipa mea. Are o mulţime de calităţi, dar marea întrebare este, acum, dacă el va dori cu adevărat să vină în România, la Dinamo”.

Preţ: 1 milion de euro

Internaţionalul belgian, în vîrstă de 28 de ani, mai este sub con­tract cu Nantes pînă în 2009. Pie­roni a fost împrumutat în ul­ti­mul sezon la Anderlecht, iar bel­gienii au prima opţiune de cum­pă­rare pentru un milion de euro . Gru­parea din Bruxelles a declinat pînă acum varianta de a-l a­chi­zi­ţi­o­na definitiv pe Pieroni, deşi im­pre­sa­rul fotbalistului, Eric De­pireux, sus­ţine că Anderlecht este încă favorită la a-şi adjudeca semnă­tu­ra vîrfului.

Dinamo: 500.000 de euro

Şefii dinamovişti n-au fost înştiinţaţi oficial de către Rednic vizavi de achiziţionarea bel­gia­nului, aşteptînd mîine o discuţie concretă cu antrenorul. Acţionarii vor să audă argumentaţia “Pu­riului” şi, dacă vor decide să dea un­dă verde negocierilor, speră să plă­tească doar 500.000 de euro pe Pieroni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  25 Mai 2008, 12:48

ESTE VORBA DE ANDREI CRISTEA,ATACANTUL,DE LA IASI.FITI ATENTI BAIETI.INTRADEVAR,ZICU NU PREA ESTE ATACANT.DACA VINE SI BAIATUL ASTA TREBUIE SA PLECE NEAPARAT 1 SAU 2 DINTRE ATACANTI

 •  25 Mai 2008, 10:46

Zicu atacant? E mijlocas toata ziua! Atentie la REDNIC! il intereseaza doar banii. nu performantele! este un adevarat afacerist!

 •  25 Mai 2008, 09:28

Sper ca rednic stie ce face Am incredere in el si nu in dvd uri

Vezi toate comentariile (6)
Comentează