FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Da sau nu?

Articol de - Publicat miercuri, 21 mai 2008 00:00

Bölöni îi spune azi lui Taher dacă acceptă sau nu oferta Rapidului.

Giuleştenii află diseară dacă Ladislau Bölöni va fi managerul general pe care Fathi Taher şi George Copos îl doresc la cîrma echipei. Al Jazeera, formaţie pregătită de fostul selecţioner, va disputa ultima etapă din campionat, iar la finalul meciului Loţi le va transmite şefilor din Grant decizia sa.

“Vine sigur!”

Taher nici nu ia în calcul un eventual refuz al lui Bölöni şi zice că în cîteva zile se va oficializa nu­mi­rea lui Loţi pe banca tehnică a Ra­pi­dului. “Acum ştiu 99,99 la sută că Loţi va accepta propunerea noas­tră. Pînă la finalul săptămînii voi fi sută la sută sigur de asta . Indiferent de ce se întîmplă în ultimul meci din Emirate, el va veni la noi. Abia aştept să ajungă şi să ne apucăm de treabă, să facem lista de achiziţii şi programul de vară al echipei. Avem multe de recuperat, însă sînt sigur că vom ajunge în grupele Ligii Campionilor cu Bölöni pe bancă” , a declarat Taher.

Al Jazeera ocupă poziţia a doua în clasament, la 3 puncte de liderul Al Shabab, însă cele două formaţii se vor întîlni în această seară. Dacă Al Jazeera va cîştiga, atunci, pentru a se decide campioana, este ne­ce­sar un meci de baraj între cele două, care va avea loc abia la jumătatea lunii iunie. Rapidul se va reuni pe 9 iunie, înainte de dez­nodămîntul campionatului din Emiratele Arabe Unite!

Listă de lux

Omul de afaceri iordanian a dez­vă­luit şi ce alţi antrenori s-au aflat pe lista sa: “Încă de la venirea mea la Rapid, m-am gîndit să aduc un tehnician valoros cu care să facem performanţă. Primele nume care mi-au venit în minte au fost Bölöni, Mircea şi Răzvan Lucescu şi Piţurcă. Cred că am luat deci­zia corectă cînd am hotărît să negociez cu Loţi”.

“S-a discutat zilnic cu Bölöni şi sîntem încrezători că va accepta oferta noastră. Nu ne gîndim că ne-ar putea refuza pentru că ne-a dat de înţeles că va veni la Rapid”
Constantin Zotta director general Rapid

55 de zile au trecut de cînd rapidiştii au început negocierile cu Bölöni.

1,8 milioane de euro este salariul pe care îl cîştigă Loţi la Al Jazeera.

Interzis la Rapid

Directorul general al Oţelului, Marius Stan, nu exclude despărţirea de Emil Jula, însă spune că atacantul de 28 de ani nu va pleca în Giuleşti: “Celor de la Rapid le transmit că-l vor lua pe Jula aşa cum l-au transferat şi pe Szekely!

Este ceva normal ca Jula să-şi dorească să plece la o echipă mai puternică, dar asta nu înseamnă că va ajunge în Grant. Este exclus aşa ceva!”, a declarat Stan pentru Sport Total FM.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
 •  21 Mai 2008, 01:49

cam dezimformati lumea G(azeta)S(telistilor) P(rosti) din cate se pare meciul e pe 25.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează