FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Englezii scriu despre transferul care poate stabili un nou record în România » Chelsea a ales dintre cei 4 jucători doriți de la FCSB

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 11:57

Presa franceză anunța în urmă cu două zile că 4 jucători de la FCSB (Florinel Coman, Dragoș Nedelcu, Dennis Man și Florin Tănase) au fost urmăriți la derby-ul cu Dinamo de Michael Emenalo, directorul sportiv al lui Chelsea.

Daily Mail scrie acum că oficialul londonezilor a rămas profund impresionat de evoluția lui Florinel Coman (19 ani), care are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro, iar ceilalți 3 jucători ar urma să iasă din discuție în ceea ce privește un eventual transfer.

"Chelsea îl monitorizează atent pe Florinel Coman, aripa de la Steaua București. Michael Emenalo a zburat săptămâna trecută la București pentru a-l urmări în victoria cu 1-0 în fața lui Dinamo. În majoritatea timpului Coman joacă pe partea stângă, dar o poate face pe orice poziție din ofensivă și are cinci selecții la naționala U21 a României.

Steaua mai are tineri jucători talentați precum Dennis Man, Florin Tănase sau Dragoș Nedelcu, dar Coman e considerat cel mai bun", scriu englezii.

Între timp, Chelsea e gata să-i ofere lui Eden Hazard un salariu săptămânal de 300.000 de lire pentru prelungirea contractului, dar pe fir a intrat și Real Madrid.

1.500.000 €e cota de transfer a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.de

mail

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (134)
ray51
ray51  •  02 Octombrie 2017, 09:02

Florinele, daca citesti acest gen de articole, te vei distruge cu pasi repezi. Iti dau un sfat: munca si iar munca. Ai suficient timp sa cresti fotbalistic si sa joci afara. Tine doar de sanatatea si seriozitatea ta.

1444117119001887
Maria Iordachescu  •  02 Octombrie 2017, 00:58

Tanase l-a intrecut pe Popa e cel mai bine specializat in plonjoane in suprafata de pedeapsa Cand echipa nu juca nimic a reusit sa-i pacaleasca si pe comentatorii FCSB-isti nu numai pe arbitru si a primit un penalti Bine crescut, nu ca fizic s-a adresat arbitrului de casa a lui Becali si aspus ,,BODAPROSTE"asa cum l-a educat patronul Arbitru i-a raspuns Sa fie primit tinereAsta pentru patron si urmatorul pentru tine

blatistu49
blatistu49  •  01 Octombrie 2017, 16:54

BAAAAAAAAAAAAAAAAA PORTO CHELSEA mai lasati m moale ca d nul JIJI ramine faragalactici

Vezi toate comentariile (134)
Comentează