FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CHIAJNA 0-1

Dan Alexa neagă orice acuzație la adresa Chiajnei, după ce echipa lui s-a salvat in extremis de la retrogradare: "Am meritat victoria"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2017 23:04

Concordia Chiajna s-a impus în ultima etapă din play-out, contra lui FC Voluntari (1-0) și s-a salvat de la retrogradare, prin clasarea pe locul 5.

"A fost un meci cu de toate, am avut situații clare și noi, au avut și cei de la Voluntari. A fost un meci disputat, dar a fost o victorie meritată. Cred că meritam să ne salvăm direct. Mi-am îndeplinit obiectivul, cu mari emoții.

Am avut mari emoții pe final, puteam să primim gol. Am tras cu urechea la ce se întâmplă și pe celelalte stadioane. Mă bucur pentru Timișoara, acolo este casa mea. 

Azi s-a demonstrat că am câștigat doar pe teren. Eu am înțeles că se pune presiune. Până la urmă, la disperare poți să spui și astfel de lucruri", a spus Dan Alexa la TV Digi Sport.

 CLASAMENTUL FINAL AL PLAY-OUT-ULUI:

 Vezi și: Final incendiar în play-out » Chiajna se salvează, ACS Poli la baraj, Pandurii retrogradează! Vezi clasamentul final!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  05 Iunie 2017, 15:18

Tragismul unui comportament victorios provine din faptul ca doi antrenori tineri sunt in situatii penibile,iar prezentarea meciului de catre acestia arata si o calitate morala indoielnica...de fapt vezi presa de cancan...viitorul miroase a mici,cupe pe gard si spectatori pandelisti si mineisti...

andrei.f
andrei.f  •  05 Iunie 2017, 11:25

Stai tu liniştit băiete, noi ştiam de mult că e stabilt ca, Chiajna să bată la voluntari. Numa ăia de la FRF se fac că plouă, cică, nu a fost nimic, le e frică să ia măsuri !

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Iunie 2017, 10:28
Postat de vladutz13 pe 05 Iunie 2017, 10:08

Nu prea este Poli, nu-i asa??? Vezi tu, ti-as cam da dreptate, daca nu ai avea tonul ala superior.... si ce daca este echipa unui cartier din Bucuresti? Sau a unei comune din Ilfov??? Sportiv toate lucrurile astea sunt irelevante. (Bine, a fost blat la Pitesti, dar cum zic.... sportiv lucrurile astea nu conteaza, asta ca sa nu ma iau de lucrurile de care zici tu. Ce mare echipa e Recas asta?? O comuna mititica pe sosea?)

Vladutz ,nu am nimica fata de Bucuresti. Dimpotriva .Mi-au placut totdeauna Bucurestii si bucurestenii. Nu-mi vine acrede ca echipe de traditie din Bucuresti nu mai exista ,nu si-au gasit sponsori ,cum sunt Rapidul ,Sportul ,Progresul si in schimb au aparut ca ciupercile dupa ploaie Chiajna,Voluntari si altele.Si din cate am citit si banuiesc din sifonarea banului public. Sponsorizate de Primariile locale.Ceea ce nu este corect.Nu-i asa ? Nu stiu ce inseamna Recasul asta.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează