FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dan Nistor cere sancţiuni mai mari pentru arbitrii care greşesc: ”De la 6 luni în sus”

Dan Nistor și ceilalți dinamoviști au acuzat arbitrajele lui Lucian Rusandu, Alexandru Tudor și George Găman
Dan Nistor și ceilalți dinamoviști au acuzat arbitrajele lui Lucian Rusandu, Alexandru Tudor și George Găman

Articol de - Publicat sambata, 08 octombrie 2016 00:00

Dan Nistor, căpitanul roș-albilor, consideră că arbitrii trebuie suspendați mult mai drastic pentru a nu mai greși.

Roș-albii n-au trecut peste disputa cu arbitrii care au defavorizat echipa lui Ioan Andone în ultimele partide. De-abia reveniți din ministagiul de pregătire din Belarus, "câinii" au mușcat din adversari.

Căpitanul formației, Dan Nistor, a declarat ieri: "Un arbitru ce ne-a condus pe noi acum câteva etape a oficiat iar la un meci, a avut o sancțiune de două etape. Asta ce pedeapsă e?! Ar trebui să se pună sancțiuni mult mai mari, de 6 luni, de un an, și atunci nu ar mai greși. Ultimele 5 meciuri le-am pierdut din cauza arbitrilor".

Iar Harlem Gnohere a continuat: "Și eu îmi spun că arbitrii sunt puțin împotriva noastră, dar trebuie să contracarăm și să marcăm multe goluri, să fim în avantaj cât mai repede posibil".

Dinamoviștii au răbufnit după eșecurile cu Chiajna (0-1) și cu Botoșani (1-2), Ionuț Negoiță și Ioan Andone amenințând cu retragerea din campionat. Conducerea din Ștefan cel Mare a trimis la începutul săptămânii un memoriu la CCA.

6meciuri din 11 de campionat au avut de suferit dinamoviștii din cauza arbitrilor. În 3 partide, au avut decizii pro

Alte ştiri despre Dinamo:

"Joc la prima sau la a doua?!"

Harlem Gnohere, revenit după exilul la formația secundă, a marcat o "dublă" cu Dinamo Brest (1-3) și a fost amuzat de faptul că ambele echipe ale clubului se vor întâlni în "16-imile" Cupei României: "Va trebui să stabilim cu antrenorul dacă eu voi juca la prima sau la a doua echipă. Glumesc! Va fi un meci bun şi automat ne vom califica în următoarea fază, doar jucăm cu echipa a doua. În sezonul trecut, am pierdut Cupa în finală, deci anul acesta ar fi bine să câștigăm un trofeu".

Andone a declarat despre francez: "Important e să-i stea capul la Dinamo. Mă bucur sincer că a revenit printre noi. E unul dintre atacanții buni ai Ligii 1".

Probe la nocturna mobilă

Oltenii ar vrea să joace meciul cu Dinamo pe "Extensiv", luni, pe 17 octombrie, chiar dacă partida a fost programată pentru Turnu Severin, acolo unde este nocturnă.

Conform micapi.ro, "juveții" vor să aducă o nocturnă mobilă pe arena de lângă Parcul Romanescu. Primele teste vor fi în acest weekend și ele privesc strict structura stadionului din Craiova, pentru a se vedea dacă suportă un astfel de dispozitiv.

"Nu am venit la PSG"

Dan Nistor susține că nu a avut nevoie de timp pentru a se adapta la Dinamo. Știa deja echipa. "Nu suntem în străinătate, ci în România. Ce probleme să am? Nu am venit la PSG sau la altă echipă. Nu am nicio presiune legată de banderolă, am mai fost căpitan și la Târgu Jiu".

"Sigur ne vom califica"

Patrick Petre a fost amuzat de faptul că Dinamo va întâlni Dinamo II în "16-imile" Cupei: "E bine că sigur voi juca în acest duel, istoric. Și mai e un lucru cert: ne vom califica sigur! La început, mi s-a părut o glumă, dar mi s-a spus că e adevărat. Oricum, e ciudat că va fi acest meci".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1820236554897420
Adrian Nistorescu  •  08 Octombrie 2016, 18:28

poate ca ar trebui folosita proba video si stentionat arbitrul principal de cel "video".cel putin in prima div. se poate.apoi un nr. mare de arbitrii care sa poata fi retrogradati in functie de punctele acordate.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  08 Octombrie 2016, 09:46

Nistor asta il surclaseaza pana si pe Claudiu Raducanu...

963629823699518
Valentin Stratula  •  08 Octombrie 2016, 09:46

dar ce sanctiune sa primeasca jucatorii care gafeaza in fata portii singur cu portarul dar uneori si cu poarta goala.aici sa te aud d-le nistor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează