FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu sare la gâtul lui Gigi Becali: "Vă dați seama ce aberație"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 20:12

Dan Petrescu a reacționat după declarațiile făcute de Gigi Becali în urmă cu câteva zile în care patronul FCSB spunea că "Bursucul" ar fi acceptat să revină în România doar dacă va lua campionatul cu CFR.

"Am văzut că am făcut o convenţie cu statul român când am venit. Am semnat o convenţie cu preşedintele României, Steaua să fie furată... Incredibil! Asta nici de glumă nu e bună. Vă daţi seama ce aberaţie…

Eu o să plec dacă nu o să mă mai simt dorit aici, dar până atunci am un contract de doi ani şi sper să îl duc la bun sfârşit" a declarat Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

"Să vă spun cum e cu Dan Petrescu. El e supărat că nu e furată Steaua, nu se mulţumeşte că nu e dezevantajată CFR! El vrea să fie Steaua furată. A ameninţat că vrea să plece din ţară? Să plece! Convenția lui să vină în România era ca Steaua să fie furată.Noi n-am țipat mai mult decât el. Nouă ne-au furat mingea din poartă și el se ia de noi! Nouă ni s-au furat două puncte, lui ce i s-a furat? Vine la noi, pac le dăm în cap. Îi batem de 4 ori tur-retur. Să vezi ce o să țipe atunci. Cum să dăm noi gol, el e Dan Petrescu, a venit în România" Gigi Becali în urmă cu câteva zile

Tot astăzi Dan Petrescu a recunoscut că e fanul celor de la FCSB în returul din play-off-ul Ligii Campionilor cu Sporting Lisabona.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
mordved
mordved  •  24 August 2017, 09:40
Postat de masinameaeata pe 23 August 2017, 21:37

Din pacate la noi s-au inmultit *** *** *** asa cum esti si tu, suporter al fcsb(faci ce spune bakali). Hai *** ma, dute la scoala mai intai si dupa, deschizi subiectul despre Dan Petrescu!

Daca-l trimiti la scoala lui Dan Petrescu, n-ai facut nimic! Adevarul e ca toti jucatorii mari ai Stelei (cu una-doua exceptii, gen Balint) au ajuns niste indivizi mediocri, obraznici si infundati pana la gat in aranjamente dubioase. Dan Petrescu e unul dintre ei si daca titlul luat cu Urziceniul nu este exemplificator, atunci sa le lasam naibii de comentarii!

1621414144804093
George Dobrescu  •  24 August 2017, 01:09

Becali a facut puscarie pt ca este un *** a vrut sa dea banii pt a se juca corect un meci cfr cluj- u cluj , Becalinare si el multe dar nimeni nu.il.poate acuza ca si a aranjat meciurii , Pt un *** ce se intituleaza merace si da cu interlopii de gard Bai potaie cu sigursnta am mai multa scoala ca tine dar sa nu intram in amanunte Crede ma pe cuvant stiu ce spun super dan este o stulfa batrana si nu chiar asa de corect pe cat crezi tu a castigat campionatul cu urziceni

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

896192067117678
Nello Milano  •  24 August 2017, 00:25

IOANITOAIA BECALI SI DAN PETRESCU SUNT ADEVARATII FRATII CRETU ! PENTRU CINE NU STIE FRATII CRETU SUNT O TRUPA DE..CIRCARI .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează