FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:30, TELEKOM, DIGI, GSP.RO

Dan Petrescu se teme de CSU Craiova: "Nu pierdea cu AC Milan dacă juca acum"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 19:09

Dan Petrescu se teme de meciul pe care CFR Cluj îl va avea la CSU Craiova și e sigur că dacă oltenii ar fi jucat acum cu AC Milan ar fi câștigat.

"Va fi foarte greu, cea mai grea deplasare de până acum. Au jucat două meciuri acasă, le-au câştigat ambele, iar fanii i-au ajutat foarte mult, au jucat în 12. Sunt convins că vor avea ajutorul publicului.

Ei au devenit mult mai buni de când joacă acasă. Sunt favoriți la toate meciurile de acasă de-acum. Când jucau la Severin era altceva. Dacă jucau cu Milan pe acest stadion, nu ar fi pierdut", consideră Dan Petrescu.

CSU Craiova a jucat cu AC Milan în luna august, în turul al treilea al Europa League, și a pierdut cu 0-1 pe teren propriu și 0-2 pe San Siro.

"Mangia a făcut o treabă excelentă, e un club greu, cu presiune foarte mare, dar prin rezultate şi felul în care joacă echipa se vede că a reuşit să aducă un echilibru. E meritul lui, pentru că e singurul care joacă în acest sistem cu 3 fundaşi. Nu e neapărat mai greu să joci împotriva unui astfel de sistem de joc, dar e ceva nou. Cel mai important nu este sistemul. Cel mai important este spiritul pe care îl ai.

Sunt foarte curios dacă jucătorii mei sunt în vacanţă sau vor dori vacanţă după acest meci. Sunt foarte curios cum va fi atitudinea, aş fi foarte supărat dacă nu va fi o atitudine bună. De asta mă tem" 
Dan Petrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  16 Decembrie 2017, 05:51

Hai baieti,pe ei!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează