FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid l-a găsit pe „noul Alibec” » Un vârf din Serbia e aproape să semneze + Șucu vrea alți 2 jucători importanți de la rivalele din Superliga

Borisav Burmaz / Sursă: Facebook
Borisav Burmaz / Sursă: Facebook

Articol de , - Publicat duminica, 17 decembrie 2023 13:37 / Actualizat duminica, 17 decembrie 2023 14:06

Rapid vrea să atace titlul în acest sezon al Superligii, iar campania de transferuri din iarnă poate fi decisivă. Dan Șucu a ajuns la un acord pentru a-l transfera pe „noul Alibec” și este în discuții cu doi jucători importanți de la două echipe de play-off.

Dan Șucu l-a transferat deja pe Florent Hasani (26 de ani) de la KF Tirana, locul 3 în prima ligă din Albania. 

Rapid a plătit 600.000 de euro pentru kosovarul care poate juca mai multe posturi ofensive. E prezentat ca un fel de Marius Ștefănescu, un stângaci cu un randament mult mai bun pe tabelele de marcaj.

Anunț bombă în presa spaniolă: Radu Drăgușin, aproape de un acord cu Barcelona!
BARCELONA
Anunț bombă în presa spaniolă: Radu Drăgușin, aproape de un acord cu Barcelona!

Rapid a ajuns la un acord pentru Borisav Burmaz, un sârb care a marcat 10 goluri în acest sezon

Rapid este aproape de a rezolva al doilea transfer din această iarnă. Dan Șucu a bătut palma cu Vozdovac, locul 7 din Superliga Serbiei, pentru atacantul în vârstă de 21 de ani, Borisav Burmaz

Sârbul este produs al academiei Stelei Roșii Belgrad și a ajuns la Vozdovac în vara lui 2022, conform Fanatik. Atacantul a marcat 10 goluri în 18 meciuri în acest sezon și este pe locul 2 în topul marcatorilor campionatului Serbiei.

Rapid va plăti 400.000 de euro penru Burmaz

Deși cota sârbului pe Transfermarkt este de 1,2 milioane de euro, Rapid va plăti în jur de 400.000 de euro pentru a-l achiziționa pe Borisav Burmaz. 

Sârbul este atacant central, cu un stil asemănător lui Denis Alibec și are o înălțime de 1,85 metri. Burmaz a fost omul decisiv în obținerea a 6 puncte în acest sezon, din totalul de 25 obținute de Vozdovac.

Dan Șucu vrea să transfere doi jucători de la rivalele la titlu

Dan Șucu negociază cu CFR Cluj pentru transferul lui Ermal Krasniqi (25 de ani), pentru care este dispus să ofere un milion de euro. Dorit cu insistență și de Gigi Becali, Krasniqi poate ajunge în Giulești în această iarnă, fiind mai mult rezervă la echipa antrenată de Andrea Mandorlini.

Dan Șucu încearcă să-l aducă la Rapid și pe Tudor Băluță (24 de ani), mijlocaș care nu mai prinde lotul la echipa antrenată de Gică Hagi, Farul Constanța. 

Băluță a jucat 12 meciuri în acest sezon al Superligii, reușind un gol, dar în ultimele 9 meciuri ale campioanei en-titre, Băluță a jucat doar în remiza cu Hermannstadt, scor 1-1. În celelalte meciuri, Tudor Băluță nu a fost inclus în lot.

VIDEO. Ce spune Cristiano Bergodi despre transferuri

Vezi și alte știri:

Dan Șucu îi „suflă” una dintre țintele rivalei FCSB » Oferă 1 milion de euro pentru jucătorul dorit cu insistență de Gigi Becali
TRANSFER
Dan Șucu îi „suflă” una dintre țintele rivalei FCSB » Oferă 1 milion de euro pentru jucătorul dorit cu insistență de Gigi Becali
El e fotbalistul cu care Rapid atacă titlul! » GSP l-a urmărit și prezintă 5 concluzii
RAPID
El e fotbalistul cu care Rapid atacă titlul! » GSP l-a urmărit și prezintă 5 concluzii

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
wally77
wally77  •  18 Decembrie 2023, 07:27

Parcă dăduse 300.000 pe kosovar, acum l-ați făcut de 600... până în weekend e milionul

21lva
21lva  •  17 Decembrie 2023, 21:00
Postat de euty pe 17 Decembrie 2023, 17:31

Baluta nu mai prinde echipa pt ca este accidentat ,de unde apareti ? Chiar sunteti jurnalisti ?

N-au avut timp să se informeze. Zilele astea la gsp se repetă colinde pentru tradiționala vizită la palat

gabi1962rapid
gabi1962rapid  •  17 Decembrie 2023, 18:14

Pare un atacant de valoare,si totuși Rapid are nevoie urgenta și de un jucător exponențial la mijloc care să pună în valoare atacanții . Și Ronaldo dacaar fii in atacul Rapidului fara sa primeasca pase ar fii un anonim.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează