FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Danciu, out!

Articol de GSP - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Accidentat la meciul de ieri, atacantul va rata sigur derbyul cu Rapid.

Dinamo a primit o lovitură grea după meciul de ieri: golgeterul echipei şi al campionatului, Ionel Dăn­­ciulescu, 18 goluri în acest se­zon, va sta cel puţin o săptămînă de­parte de gazon! Lovit cu cotul în fa­ţă de Dilevski în mi­nutul 70 al par­tidei cu U Craiova, ata­cantul a ajuns di­rect la Urgenţă . Ver­dictul du­pă ra­di­o­grafie: fisură de pi­ra­mi­dă na­za­lă. Un adevărat şoc pentru Dinamo, care nu va pu­tea conta pe cel mai bun marcator al său în derbyul cu Rapid. Se va în­cerca totuşi recu­pe­ra­rea lui pentru meciul cu Steaua de pe 4 mai.

“Nu mi-am dat seama că l-am lovit pe Dănciulescu. Nu a fost cu intenţie şi îmi cer scuze”, a de­cla­rat Dilevski după meci. Mijlocaşul nu a primit nici măcar “galben” pen­tru in­ter­­ven­ţia sa, condamnată de Cornel Dinu: “A fost un fault gro­so­lan. Dăn­ciulescu e golgeterul nos­tru, un jucător de ba­ză şi ne va afecta absenţa lui”.

Prin “dubla” de ieri, Danciu a ajuns la 170 de goluri în Liga I şi a ur­cat pe locul 4 în clasamentul gol­ge­terilor all-time ai Ligii I, la ega­li­ta­te cu Florea Dumitrache şi Ion Oble­menco. Reuşitele i le-a dedicat fe­tiţei sale, Diana, care a împlinit 9 ani în ziua meciului.

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Superliga
FCSB face al doilea transfer al verii: „Cluburile s-au înțeles”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (16)
 •  24 Aprilie 2008, 22:50

mihai.....deductia ta e falsa tocmai pentru ca pleaca de la o premisa falsa. deci, pentru un cap mic de buldog, asa ca al tau, detaliez: numai a ma gandi la un dinamovist imi provoaca sila, scarba si alte cuvinte cu "s". orgasm insa, mi-a provocat ma-ta, atunci cand te-am conceput!

 •  24 Aprilie 2008, 15:20

danciulescu a primit ceea ce a meritat.In prima repriza a simulat o lovitura puternica in gura si Stoica a fost eliminat aiurea. In repriza a doua a primit ceea ce a sugerat ca ar fi primit in prima repriza. Smecherasilor de 2 bani li se infunda pana la urma, chiar daca aparent le merge...

 •  24 Aprilie 2008, 12:19

@camulat:Nu sunt nervos bai psihologule(pardon am vrut sa spun psihopatule). Ma mira doar cum poate un refuzat al naturii sa se excite la gandul cu exterminarea DINAMOVISTILOR ?! De fapt e tipic pentru impotenti...)))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează