FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - DINAMO 1-3

“Danciu” show

Articol de GSP - Publicat joi, 08 mai 2008 00:00

Atacantul lui Dinamo a făcut un meci perfect şi a ieşit golgeterul Ligii I, cu 21 de reuşite.

Impulsionată de victoria îm­po­tri­­va Stelei, Dinamo a jucat cu UTA doar din instinct. Singurul obiec­tiv real al echipei a fost aju­torul pentru I­onel Dănciulescu, care a luptat pînă în ultima etapă pentru titlul de golgeter.

Aradul a început mai bine, iar Bălţoi a ratat deschiderea scorului de două ori în primele 7 minute. Apoi şi-a început recitalul Dăn­ciu­lescu. Atacantul a încris primul gol în minutul 23, executînd perfect o lo­vitură liberă, şi a continuat spec­ta­colul în minutul 42, cînd a fi­na­li­zat o centrare perfectă a lui Torje. UTA a început în forţă repriza se­cun­­dă şi a redus din diferenţă prin Bălţoi (48). Dinamo a închis meciul du­pă reuşita lui Munteanu (67).

173 goluri a marcat Dănciulescu în Liga I, fiind pe locul 4 all-time. Pe podium sînt Dudu Georgescu (252), Cămătaru (198) şi Radu II (190)

“Nu mă interesează cine a ieşit campioană, ne-am fi dorit noi să luăm titlul. Poate la anul. Am terminat sezonul cu bine, cu trei victorii la rînd, iar eu sînt bucuros că am ieşit golgeterul României”
Ionel Dănciulescu atacant Dinamo

Lobby la selecţioner
Dinamoviştii susţin că Ionel Dănciulescu ar trebui să facă parte din lotul României pentru Euro 2008. “«Danciu» e printre cei mai buni jucători din România, nu înţeleg de ce selecţionerul nu-l cheamă la «naţională»”, a spus Romanovs. “Nu eu iau deciziile la «naţională», nu e problema mea”, a parat Dănciulescu.

Ştirile meciului

În primele minute ale partidei, fanii dinamovişti au scandat numele celor de la CFR Cluj, dar şi-au atras imediat antipatia arădenilor, care i-au huiduit copios.

Vasile Turcu a fost la vestiare pentru a-şi încuraja jucătorii înainte de meci. Fotbaliştilor li s-au promis cîte 1.500 de euro de om dacă bat la Arad şi termină pe podium.

Portarul arădenilor, Daniel Tudor a fost înjurat de su­por­terii gazdelor încă de la pre­zen­tarea echipelor, aceştia neuitînd greşelile din acest an ale goal­keeperului, iar Ionuţ Chirilă a decis să-l schimbe cu Mîrne la pauză.

Arădenii nu au uitat trecutul lui Gabriel Torje (foto), care a evoluat pentru rivala Poli Timişoara, şi l-au huiduit la fiecare atingere de balon. Torje nu a părut afectat şi a centrat perfect la golul al doilea al lui Dănciulescu şi la reuşita lui Munteanu.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
 •  09 Mai 2008, 18:17

hai ca nu mai e mult pana va scoate GSP-ul pagina voastra. si o sa vi-o puna pe gsp2.ro acolo unde vi-e locul. uta, campioana retrogradarilor in liga 1 !!!

 •  08 Mai 2008, 21:12

felicitari danciu !esti un dinamovist tare de tot! bravoooooooo tie!!

 •  08 Mai 2008, 13:07

Bine ca ati luat titlul de golgeter. Suntem mandri de voi

Vezi toate comentariile (13)
Comentează