FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

Dănciulescu, după dialogul avut cu suporterii: "E normal să se fi greșit undeva dacă am pierdut"

Articol de - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 11:31

Ionel Dănciulescu a venit cu o serie de precizări legate de dialogul avut aseară cu suporterii dinamoviști, după înfrângerea în fața lui CFR Cluj, 0-2.

”Eu nu-mi permit să zic de antrenori că au greșit tactica. Chiar dacă e Andone sau Rednic, eu nu pot zice asta. N-ar fi corect să vorbesc de ei. M-am referit la chestia că dacă am pierdut e normal să fi fost ceva greșit undeva, dar n-am zis că Andone a greșit tactica. Probabil că în aglomerația aia de la gard nu s-a înțeles prea bine”, a declarat Dănciulescu pentru GSP.ro.

Team-managerul lui Dinamo spune că suporterii ”câinilor” i-au cerut să-l readucă pe Puljici, însă l-au luat în colimator și pe Dorin Rotariu.

”Suporterii m-au mai întrebat de Puljici că de ce nu-l luăm. E simplu! El vrea 20.000 de euro pe lună. E imposibil să-l luăm. La Peteleu era vorba de situația lui contractuală din vremea în care era la Petrolul. Rednic voia să-l ia atunci, dar erau probleme între club și jucător.

Cei de la Tribuna a 2-a aveau ceva și cu Rotariu și mă întrebau pe mine de ce nu vine nea Ando să vorbească cu ei. Păi, de unde să știu eu de ce nu vine nea Ando să vorbească cu ei”, a adăugat Danciu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Noiembrie 2016, 11:47

Ati pierdut pentru ca ati jucat cu o echipa mai buna. CFR ,ce a batut-o si pe Steaua acasa la ea.Na,o consolare. Mai trebuie sa si recunoasteti. Cu amicitie, *haideU si CFR*.!

161072517614699
Bratu Savinel  •  22 Noiembrie 2016, 16:09

Vorbiti mai tarziu pe ce loc o sa terminati campionatul.Dar faptul ca erea sa pierdeti meciul cu CFR la masa verde din cauza marelui patron NEGHINITA. cu 5 facturi restante la firma de securitate.....nu o sa mai aveti bani nici sa treceti strada....cel putin jucatorii sa se roage de zugrav sa manance pe bonurii la RIN

samertx
samertx  •  22 Noiembrie 2016, 13:08

În ce program ați lucrat poza? Ați uitat un picior, ăla de sub mâna lui Danciu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează