FOTBAL  »  Superliga  »  PLEACĂ ŞI DANCIU?

Dănciulescu pe ţeavă

Articol de - Publicat sambata, 09 februarie 2008 00:00

După Niculescu, şi Dănciulescu este la un pas să plece de la Dinamo! Diverşi impresari îi caută echipe în estul Europei şi în Asia, asta după ce s-a închis pista Larissa (Grecia). Însă formaţiile care-l vor acum, Terek Groznîi şi Alania Vladikavkaz, nu-l tentează pe atacantul de 31 de ani pentru că sînt la peste 2.000 de kilometri de casă! "Îi respect pe cei care mă cer acolo, dar nu vreau să plec. Ce, să mă duc la război sau la 9 ore de mers cu avionul? Nu, mulţumesc, nu doresc să stau departe de familie!", s-a exprimat Dănciulescu atunci cînd i s-au adus la cunoştinţă oportunităţile de transfer.

Salariu mic pentru o vedetă
Totuşi i se caută variante din străinătate, roş-albii dorind să continue politica de întinerire a lotului. Deşi este considerat un jucător-simbol pentru Dinamo, Dănciulescu îşi face cu greu loc în top 10 al celor mai bine plătiţi fotbalişti ai "cîinilor", cîştigînd doar 120.000 de dolari pe an. Aceasta este una dintre insatisfacţiile atacantului, mai ales că i s-a promis în mai multe rînduri o mărire a contractului, la 180.000 de dolari, dar pînă acum au fost doar vorbe, nu şi fapte. "Visul meu este să-mi închei cariera la Dinamo! Şi sper că aşa o să fie", a declarat în mai multe rînduri golgeterul.
Ruşii îi oferă de 2,5 ori mai mult, dar distanţa de familie îl face pe "Danciu" să dea, încă, înapoi. Totuşi, cei de la Terek au transmis că nu renunţă la posibilitatea de a-l avea pe român şi au de gînd să-i ofere şi o primă consistentă de instalare, de 250.000 de dolari.

13 goluri în 25 de meciuri a înscris Dănciulescu în toamnă în toate competiţiile, fiind golgeterul echipei

250 de mii de dolari oferă Terek Groznîi şi Alania Vladikavkaz în schimbul lui Dănciulescu


Zicu i-a luat tricoul
Dănciulescu a fost doar simplu spectator ieri, la 3-0 cu Lech Poznan, pentru că s-a ales cu o răceală ce nu i-a permis să evolueze. Zicu a luat tricoul cu numărul 10, care aparţine de drept lui Ionel Dănciulescu, machedonul fiind imediat ţinta colegilor: "Ce, pleacă «Danciu»? Sau ai vrut să vezi cum e să ai numărul lui Hagi?". Zicu a ales să joace în primăvară cu numărul 24, vîrsta fotbalistului, renunţînd la 13, fiindcă i-a purtat ghinion.

Bugaev sau Barcos la schimb
Şefii dinamovişti au declarat ieri că vor aduce încă un vîrf de atac doar în condiţiile în care Dănciulescu va părăsi gruparea din Ştefan cel Mare. Primii vizaţi pentru o eventuală substituire a atacantului de 31 de ani sînt internaţionalul moldovean Igor Bugaev (23 de ani, Cernomoreţ Odessa) şi argentinianul Hernan Barcos (23 de ani, Steaua Roşie Belgrad). Bugaev n-a mai jucat ieri în amicalul cu Lech Poznan, refuzînd să dea probe.

Ultimele noutăţi din cantonament
- Roş-albii au primit referinţe despre un atacant camerunez, Marcelin Nkemi (23 de ani, 1,95 de metri), care evoluează la Astres de Douala, dar încă n-au decis dacă îl vor chema la probe.
- Vasile Turcu a dat de înţeles că Dinamo va mai vinde jucători: "Fotbaliştii nu pot fi ţinuţi mai mult de doi, trei ani, pentru că ajung la o stare de plafonare".
- La partida de ieri şi-a făcut apariţia şi o ambulanţă. Şefii dinamovişti au solicitat o maşină de salvare după episodul nefericit cu stelistul Habibou.
- Ovidiu Stîngă (U Craiova) şi Viorel Hizo (Ceahlăul) i-au spionat ieri pe dinamovişti. Stîngă s-a întreţinut minute bune cu Lobonţ, iar Hizo cu Cristi Borcea.
- "Dacă vor avea rezultate, Ţălnar şi Cornel Dinu vor rămîne în continuare pe aceleaşi poziţii. Într-adevăr, ni-l dorim pe Răzvan Lucescu, dar e vorba de o soluţie de viitor", a declarat ieri Vasile Turcu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
 •  09 Februarie 2008, 21:13

vaide voi va fi daca vindeti si golgheterul

 •  09 Februarie 2008, 21:07

mai gunoiule de borcea de cevrei sa scapi si de danciu nu-timai ajung banii? vrei sa scapi de toti atacantii care au facut ceva pt dinamo

 •  09 Februarie 2008, 15:14

platiti-l pe danciu,cum merita,ca v-ati imbogatit pe urma lui.asta e pt fostul sofer al lui dinu!marele conducator borcea!de masini normal.......

Vezi toate comentariile (27)
Comentează